Administratie publica

Marius Vişan, până acum singurul candidat la funcţia de director (plin) al Poliţiei Locale Câmpina

Marius-Visan-1Actualul director interimar al Poliţiei Locale Câmpina, Marius Vişan, şi-a depus dosarul pentru concursul care va avea loc pe 24 şi 26 august, pentru funcţia de director (plin) al instituţiei. Până în prezent, Marius Vişan este singurul candidat, dar înscrieri se pot face până la 12 august. Oricum, Vişan are şanse mari să scape de interimat şi să devină directorul executiv al Poliţiei Locale Câmpina şi n-ar mira pe nimeni dacă la concurs nu s-ar mai înscrie nici un candidat. Deşi, la un moment dat, se vehiculau câteva nume importante din cadrul… Poliţiei Municipale. Dar vom vedea ce se va întâmpla în cele câteva zile care au mai rămas până la data limită de depunere a dosarelor.
Oricum, concursul este unul cu circuit închis, în sensul că nu se poate prezenta cineva din afara sistemului administraţiei publice. Nu este un concurs de „ocupare a funcţiei de director”, ci de „promovare în funcţie publică de conducere de director al Poliţiei Locale”. Iar una dintre principalele condiţii impuse candidaţilor este aceea de a deţine o funcţie publică de gradul I.
Vă reamintim că Marius Vişan este director interimar al Poliţiei Locale din 9 aprilie 2015, după plecarea fostului director, Carmen Gheorghe, la Poliţia Locală Ploieşti. Decizia primarului Horia Tiseanu de a-l numi ca interimar pe Marius Vişan a surprins pe toată lumea, Vişan fiind adus la Poliţia Locală de la Direcţia Economică, unde era de mai mulţi ani şeful Serviciului de Taxe şi Impozite.

3 Comments

  1. i.v. says:

    sincer ,chiar merita acest tanar

  2. cornel says:

    Este o alegere foarte buna , dar mai multa autoritate…..,chiar si controale , si va avea surprize

  3. Marin says:

    Dupa poza ,zici ca acum s-a liberat de la Margineni…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *