Administratie publica

Parcul Milia are acum şi coşuri de gunoi

Milia 1Modernizarea Parcului Milia s-a încheiat de ceva vreme şi toată lumea a remarcat absenţa cosurilor de gunoi. Ei bine, gata, au fost aduse şi acestea şi odată cu montarea lor se poate spune că Parcului Milia nu-i mai lipseşte nimic. Noile coşuri sunt diferite de cele verzi, din plastic, cu care eram obişnuiţi. Sunt din piatră şi au un design care se potriveşte mai bine cu restul zonei. În plus, sunt mult mai rezistente. Băncile din parc, coşurile de gunoi, stâlpii de iluminat şi fântâna arteziană au fost comandate şi plătite separat de Primăria Câmpina, suma necesară achiziţiilor nefăcând parte din valoarea lucrărilor de modernizare a parcului.
Vă reamintim că lucrarea de modernizare a Parcului Milia a costat 1,2 milioane lei şi a fost realizată de firma Victor Construct SRL Botoşani.
Milia 2

2 Comments

  1. yoyo says:

    Pacat de modernizare. Stalpii de iluminat sunt de toata jena. Puteau fi alesi altii mai moderni ca sa se asorteze cu toata peisagistica parcului. Cine a avut ideea mareata(si apropos se stie singura persoana) sa se lase de trebuiri de genul asta.

  2. titi says:

    parc ,frumos amenajat ,pacat de un lucru ,cetateni ,care scot ciinii la plimbare ,ii lasa sa utineze ,pe dalele de beton ,si pe peretii ,lucrarilor,cred ca ar merita ,dupa efort si ni niste masuri!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *