Administratie publica

Patru candidaţi pentru postul de director al Poliţiei Locale Câmpina

Politia-Locala-sediu-1Situaţie interesantă în ceea ce priveşte concursul pentru funcţia de director al Poliţiei Local Câmpina. Nu mai puţin de patru candidaţi şi-au depus dosarele până ieri, 12 august, când a fost ultima zi de înscriere pentru concurs. Şi nu lipsesc surprizele. Marius Vişan, actualul director interimar al instituţiei, a fost primul care şi-a depus dosarul pentru a participa la concurs, lucru despre care am scris la momentul respectiv. El a fost urmat de Gabriela Barbu, fostul coordonator al Compartimentului programe de finanţare din Primăria Câmpina, în prezent consilier în cadrul respectivului compartiment. Apoi, Iulian Anton, şeful Biroului Juridic din Primăria Câmpina. Al patrulea candidat – Sânziana Roşca, o tânără în vârstă de 25 de ani, în prezent şefa birourilor de Transport, SVSU şi Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Telega.
Concursul pentru funcţia de director al Poliţiei Locale va avea loc pe 24 august – proba scrisă şi 26 august – proba orală.

12 Comments

 1. florin says:

  Hai Iuli!

 2. ana liza says:

  Forța Nardi!

 3. onlythebest says:

  Marius Visan e number one!

 4. Tache says:

  Hai Sanziana.Femeile iau primele 2locuri(in caz ca concursul e pe bune).Anton fara suparare nu are sanse nici 10 la suta.Eu nu stiu de ce vrea sa fie coordonata de Tiseanu dna Barbu dupa povestea aia.Sau merge pe zicala :se apropie alegerile si ajunge DNA la Slobozia:posibili adversari ai lu Tiseanu au intentii.O sa aveti material de scris.Si prin Primarie mai sunt,,portite”.Unii mai dau din casa,dar pe la colturi,depinde prietenii cui sunt

 5. co sinus says:

  Pasiune, nu glumă!

 6. virgilica says:

  Problema e următoarea:Visan habar nu stie cu CE se mananca Politia locala.La el totul se reduce la bani, cifre, amenzi.., strangeti bani, colectati… Si atat.E arogant, ingamfat si totul se rezolva numai prin sedinte.Cu alte cuvinte, sufera rau de sefie… Un om care il copiaza PE Ecaterinescu in tot… Directia Economica abia asteapta sa scape de el. Sigur el castiga, pentru ca aranjează Tiseanu ploile … Iulian Anton e un om foarte capabil, dar nu e dorit si s-a plafonat la juridic.O schimbare ar fi binevenita, dar nu cred ca are sanse.Gabi Barbu vrea doar sa scape de la Integrare Europeana si sa-l enerveze PE Primar…

 7. caron says:

  Gabi Barbu e impinsa de la spate de Carmen Gheorghe. Punct. Stie Tiseanu cine a ajutat-o pe Gabi pe la institutiile statului in pb. cu Calea Dacia? Nimeni alta decât prietena ei d-na Ghe.

 8. As says:

  Ca orice concurs pentru ocuparea unei functii se cunoaste dinainte cine va fi castigatorul.Este un adevar ce nu suporta comentarii.Personal,nu inclin catre nici unul dintre candidatii enumerati ,motivand ca trebuie ceva…cunostinte in ale Politiei…Dar cineva trebuie sa castige si acela va fi cel agreat de catre d-l primar caruia i se va subordona.Prin eliminare,pot face un pronostic dar sa lasam timpul sa”vorbesaca”…Important pentru cetateni este sa se schimbe in bine asigurarea sigurantei noastre,nu numai aplicarea amenzilor pentru parcarea neregulamentara(sa ne amintim devastarea unor autovehicole al caror faptasi inca nu se cunoaste;furtul din buzunare in incinta pietei centrale;cetateni agresati pe strada fara interventia cuiva cat si multe altele…).

 9. ionel says:

  Se da examen, multi candidati ….. iese cine trebuie.
  Daca vor avea un director nou sper sa vrea sa faca si treaba, sa fie mai vizibili prin oras.
  As propune in zona fantanei arteziene un gardian, sa nu mai avem surprize cu detergenti si persoane care au idei …………..

 10. mihaela says:

  As: Exagerezi! Mai ușor cu cetățenii agresați și furtul din buzunare.

 11. As says:

  Mihaela,nu exagerez.Daca imi amintesc bine intr-un numar recent al ziarului Oglinda de Campina a fost publicat un articol in care doi indivizi(unul fiind sofer)au agresat un cetatean ce era langa sotia lui,fara ca nimeni sa intervina.Deasemenea,daca esti mai atenta o sa remarci in piata tiganusi ce sunt foarte interesati de buzunarele cumparatorilor si in special al batranilor.Sunt doar doua exemple.Nu mai discutam de unii tineri care in miez de noapte distrug autovehicole fara ca nimeni sa-i vada…Preventia este una dintre metodele absolut necesare sigurantei noastre.

 12. cineva says:

  As….chiar exagerezi. Nu or fi ei politistii locali din Campina extraordinari dar au anumite competente…prin lege ! Distrugerea….furtul…astea sint INFRACTIUNI ! Si cam intra in competenta baietilor de la Politia Nationala. Care…uite asa…usor-usor…sint uitati de cetateni. Pai daca am inventat Politia locala…sa dam in astia, nu ?Apropo…cam cite flagranturi rezolvate or fi avind Pol. Municipala in ultima vreme ? Si chiar nu exista si cetateni care au avut probleme rezolvate de catre Politia locala ? Asa…prosti….ingimfati….incompetenti…cum ii zugraviti multi dintre cei care postati pe diverse site-uri ! Orice padure…are si uscaturi dar cred ca mai fac si ceva treaba in orasul asta….cu efectivul redus de acum !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *