Administratie publica

Patru firme din Bucureşti vor furniza aparatură medicală şi IT pentru Policlinica Municipală

Policlinica 2Licitaţia organizată de Primăria Câmpina pentru dotarea Policlinicii Municipale a luat sfârşit şi, conform anunţului de atribuire publicat pe SEAP, patru firme din Bucureşti vor furniza aparatura medicală şi o parte din aparatura IT. Valoarea totală a contractului este de 3.532.678 lei şi vă reamintim că această achiziţie publică este finanţată în cadrul proiectului european „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina”. Cea mai mare parte a fondurilor pentru proiect provin de la UE prin POR – Axa 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, iar contribuţia de la bugetul local este de 2%. Iată care sunt firmele care au câştigat licitaţia şi valoarea fiecărui contract în parte.
– Echipamentele de imagistică (mai multe tipuri de aparate ecograf, un computer tomograf, o instalaţie digitală de radioscopie-ortopedie şi un negatoscop) vor fi furnizate de SC Medist Imaging & P.O.C. SRL Bucureşti, valoarea contractului – 2.519.680 lei (fără TVA)
– Analizoarele de laborator vor fi furnizate de SC Bio Chem Solution SRL Bucureşti, valoarea contractului – 466.247 lei (fără TVA)
– Echipamente endoscopice – SC Karl Storz Endoscopia Romania SRL Bucureşti, valoarea contractului – 305.000 lei (fără TVA)
– Aparatură BFT (aparat multifuncţional pentru kinetoterapie, aparat tracţiune coloană cervicală şi lombară, aparat recuperare braţ, bandă alergare, bicicletă ergonomică, alte aparate şi dispozitive) – SC Bio Chem Solution SRL Bucureşti, valoarea contractului – 197.750 lei (fără TVA)
– Pachete software IT – Infoword SRL Bucureşti, valoarea contractului – 44.000 lei (fără TVA)

În cadrul licitaţiei au mai existat două loturi (cum sunt denumite standard) pentru care fie nu s-a primit nici o ofertă, fie cele primite au fost considerate inacceptabile sau neconforme cu cerinţele din caietul de sarcini. Este vorba despre mobilier medical şi de birou şi despre echipamente IT, pentru care, cel mai probabil, se va organiza o nouă procedură de achiziţie publică.

3 Comments

 1. cookie says:

  Pentru cardiologie nu se achizitioneaza aparatura?bolile de inima sunt in top si ei achizitioneaza aparatura medicala pentru fitness?
  Un monitor Holter,un ecocardiograf,sunt dotari minime care ar trebui sa existe intr-o policlinica moderna;ca in multe alte proiecte constat ca cea mai importanta parte a acestui proiect a fost considerata a fi zugravirea interioara si exterioara a policlinicii.
  Atat se poate si vorba proverbului:nu te ajuta, nu forta!
  Meritat suntem de rasul lumii.

 2. viorica says:

  ai dreptate cookie, dar depinde de ce interese este legata conducerea spitalului si cit au procent din achizitii….crezi ca trece ceva fara cei 2 directori?/??????

 3. Laura says:

  Imi pare rau sa va dezamagesc dar achizitiile publice nu le face spitalul ci primaria. Asa ca procentele nu se duc la conducerea spitalului ci in alta parte. Sunt sigura ca stiti unde.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *