Social

Poza zilei. Câmpina, Câmpiniţa, lângă Parcul Durbac, marţi la prânz. Bine că poza nu are miros…

Colectarea selectivă a deşeurilor… După cum spun locuitorii din zonă, multe gunoaie sunt aduse de bucureştenii care vin dinspre Cornu şi în drum spre casă scapă de saci şi sacoşe. Şi oamenii mai spun că asta se întâmplă în fiecare săptămână.
Colectare selectiva

6 Comments

 1. Fane says:

  Intr-un oras in care se plateste peste 1 MILIARD LEI VECHI pe saptamana pentru curatenia pe domeniul public, nu sunt admise astfel de imagini, indiferent de scuze si explicatii!

 2. co sinus says:

  Îmi aduc aminte că în campania din 2008 era un ziar (mult zis) Ținta, care prezenta astfel de aspecte.
  La dumneavoastră a fost un comentariu legat de denivelările de pe Carol, pe traseul canalizării iar la câteva zile au asfaltat. Poate acum se strâng și gunoaiele.
  Este clar că primarul vă urmărește cu atenție site-ul.

 3. victor says:

  Si sa nu uitam ca este vorba de zona impozitare A! Dar avand in vedere „peisajul” probabil ca merita si probabil ca din acelasi motiv isi face si primarul casa in apropiere!

 4. cookie says:

  ehei!stiti cum se spune:copilul cu moase multe moare cu buricul nelegat,asa si la Primarie,prea multi sefi.De curatenia orasului,amenajarea spatiilor verzi raspunde City managerul ,post infiintat in 2012.Fix de atunci,orasul este mizerabil.

 5. Ion Dandoaselea says:

  Ma simt dator sa fac precizari la cele de mai sus: daca va referiti la casa care se construieste la intersectia strazii Islaz cu strada Bogdan Vasile aflati ca aceasta nu apartine primarului. Uitandu-ne pe latura de sud a gardului, disimulat ingenios in spatele unei placi de policarbonat gasim panoul de identificare a constructiei de unde aflam ca proprietar este Tiseanu Andrei Alexandru. Faptul ca aproape in fiecare seara primarul este pe acolo cu un copil minor (conducand masina primariei,cea cumparata cu bani publici si intretinuta din aceiasi bani) probabil ca este doar o coincidenta…
  Si daca sun gunoaie cui ii pasa in afara de noi? Cine strange gunoiul in Campina? Floricon. Si ia sa vedem noi cum il admonesteaza primaria campina pe Floricon : „…..În cadrul derulării contractului de lucrări nr. 18450/1 octombrie 2013, acordat (prin cerere de ofertă cu anunţ pe SEAP) asocierii dintre Floricon Salub şi Cast SRL Băneşti pentru amenajarea Lacului Curiacul, „au fost înregistrate şi s-au efectuat plăţi nelegale către constructor în valoare de 158.914,56 lei, ca urmare a decontării unor lucrări neexecutate….”. Am citat din raportul Curtii de Conturi. Deci, probabil ca pentru prestarea exemplara a serviciilor Floricon mai ia si ceva bani pe lucrari neexecutate !
  Curat murdar, mon cher !

 6. Mihai Pana says:

  Locuiesc pe Campinita, si intradevar suntem o zona vulnerabila(intrarea in oras), in principiu vad lucratorii Floriconului mereu trecand si strangand, dar ce e cel mai grav este ca la cateva ore, deja incep sa aduca gunoaie si va spun ca nu sunt numai cei in tranzit sunt si cetatenii din cartier,la adapostul serii sau al noptii arunca gunoaiele la marginea strazii. Avem o mare problema de educatie,suntem fara spirit civic. E usor sa gasim vinovati, dar nu facem nimic sa indreptam lucrurile, ne plangem si barfim toata ziua,comentam si acuzam. Iar daca nu putem sa ne civilizam, atunci amenzi drastice, sa ne usture sufletul asta de roman smecher, care are deja vinovatii inainte sa se petreaca fapta.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *