Politica

Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” acordă diverse facilităţi elevilor care urmează cursurile instituţiei

Festivitate-AMUS-7Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 16 ani, pregătind mai întâi asistenţi medicali generalişti, iar de câţiva ani, şi asistenţi medicali de farmacie. Pentru anul şcolar 2015-2016, se mai pot face înscrieri până la 31 august la cele două specializări menţionate. Pot urma cursurile absolvenţi de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat. Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” este o instituţie modernă, la care pregătirea elevilor este asigurată de 24 de cadre didactice, într-un sediu foarte bine dotat: opt săli de clasă, dintre care trei laboratoare (de informatică, farmacie şi nursing) şi două cabinete (anatomie şi farmacie). Şcoala are cabinet de consiliere psihologică, bibliotecă proprie – în care se află peste 2.000 de volume, o ambulanţă pentru cursurile de prim-ajutor, o reţea cu 28 de computere şi toate materialele didactice necesare studiului.
Important este faptul că elevii care urmează cursurile Şcolii Postliceale „Louis Pasteur” Câmpina beneficiază de o serie de facilităţi:
– posibilitatea de a reeşalona ratele taxei de şcolarizare prin întocmirea unui plan financiar conceput după posibilităţile de plată ale cursantului
– 17% reducere din taxa aferentă oricărui curs de formare organizat de Centrul de Formare Profesională AMUS
– acordarea de sprijin absolvenţilor care doresc să-şi exercite profesia în spaţiul UE prin parteneriate încheiate cu firmele de recrutare şi plasare a personalului medical.
Dacă sunteţi interesaţi de oferta Şcolii „Louis Pasteur”, puteţi afla mai multe informaţii la numerele de telefon 0244.374.942, 0766.284.915, sau la sediul instituţiei situat în Câmpina, Bulevardul Nicolae Bălcescu nr.5, zilnic între orele 14.30-18.30.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *