Eveniment

Cristi Minculescu şi Iris sunt „Din nou împreună”. Dacă vreţi să-i vedeţi şi să-i ascultaţi, o puteţi face la Ploieşti, pe 4 octombrie

Concert IrisTurneul „Din nou împreună” ajunge şi la Ploieşti, cu un concert de excepţie marca Iris, pe 4 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de Iris, formaţie împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani. Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie. Aşa cum sugerează însuşi numele, acest turneu reprezintă sărbătorirea faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care a consacrat-o. Întrebat recent despre cum a fost în ultimul concert de la Ploieşti, Cristi Minculescu îşi aminteşte: „Ultima dată când am avut concert în Ploieşti, veneam din America şi după atâtea ore de zbor eram împietriţi de oboseală, dar acum vă putem privi în ochi şi vom cânta împreună”.
Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum „Baby”, „Nu mă uita”, „De vei pleca” sau „Strada ta”? Cristi Minculescu şi Iris invită publicul să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele patru decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online – pe www.iabilet.ro.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *