Administratie publica

Din 14 septembrie începe asfaltarea Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpiniţa. Dar cu pierderile de apă din subteran ce facem?

Bd Carol IPrimarul Horia Tiseanu a anunţat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Bulevardului Carol I, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec şi bazinul de apă. Este vorba despre asfaltarea bulevardului pe întregul tronson pe care s-a introdus canalizare. Lucrările vor începe luni, 14 septembrie şi, conform anunţului de atribuire publicat pe SEAP, vor fi executate de firma Oaş Com Impex SRL din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1,5 milioane lei, fără TVA.
Vă reamintim, deşi suntem convinşi că nu mai este nevoie, că pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, au fost realizate lucrări de canalizare în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, derulat prin HidroPrahova şi Consiliul Judeţean. Lucrările au început în octombrie 2014 şi s-au finalizat în vara acestui an (bulevardul principal şi străzile adiacente). Acum, urmează asfaltarea Bulevardului Carol I, dar în Cartierul Câmpiniţa mai există o problemă – sunt pierderi mari de apă în subteran, pierderi de la conducta de alimentare cu apă potabilă. Acesta este şi motivul pentru care, într-o anumită zonă, carosabilul se lasă, dar este şi motivul presiunii reduse a apei, lucru de care locuitorii se plâng de mai multă vreme. Situaţia este cunoscută la nivelul administraţiei locale, o ştiu chiar şi reprezentanţii HidroPrahova. S-a discutat despre această problemă în perioada în care se lucra la canalizare şi aveau loc acele şedinţe săptămânale, la Primăria Câmpina, cu toate părţile implicate în proiect. Chiar şi firmele constructoare cunoşteau situaţia şi chiar s-a pus problema, recent, efectuării unor săpături la o adâncime de 4-5 metri pentru repararea conductei de apă şi eliminarea pierderilor. Subiectul a fost, însă, închis şi, oficial, nu mai vorbeşte nimeni despre asta.

6 Comments

 1. Mihai Dan says:

  Negrești Oaș? Ăia vin din cuiul hărții să asfalteze o stradă în Câmpina? Sunt uluit!
  Cât despre asfaltare:
  1. Dacă am stat atâta timp cu strada praf, fiind locatar în zonă, mai putem aștepta până la primăvară, ca să se mai taseze pământul natural, că cei de la Concivic și Cast nu au compactat deloc; pământul se lasă în continuare și o să avem numai valuri în noul asfalt;
  2. Legătura prin Rozmarin nu s-a realizat. Sparge iar sau cum fac?
  3. Pierderile de apă?
  Hai să le închidem gura …. cu niște asfalt.
  Mai rezistăm câteva luni, dar faceți treaba ca lumea!

 2. nea Ion says:

  ce s-o fi intamplat cu Tiseanu de s-a apucat brusc de treaba – asfaltare pe Carol, apa pe Calea Doftanei? l-o fi certat cineva sau isi simte sfarsitul (politico-administrativ) aproape?

 3. Iancu Daniela says:

  Ma depaseste ce se intampla in orasul asta. Nu s a facut nimic toata vara si acum incep lucrarile peste tot, ca vine toamna, incep scolile si ploile. Dumnezeu sa va mai inteleaga domnilor din primarie ca eu nu pot.

 4. Ionut says:

  aloooo, cu strazile laterale ce faceti? ne lasati asa in pana la primavara?vai de mama noastra si vai de capul vostru !

 5. Badescu Florin says:

  Coruptia nu are granite, reiese si din raportul Curtii de Conturi in legatura cu firma din Botosani ce a incasat multi bani fara factura,asa ca doar antivirusul Curtea de Conturi si DNA ne va informa ce se intampla si vor indica si localiza unde si cum se fraudeaza banul public.

 6. ionel says:

  Trebuiesc pana la sfarsitul anului cheltuiti banii pe ce pe ne ce …. dar cheltuiti

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *