Administratie publica

Domnule primar, domnule viceprimar, vă place cum arată Bulevardul Bălcescu din MUNICIPIUL nostru?

Balcescu 2Ne-am adresat primarului şi viceprimarului municipiului Câmpina pentru că, în drum spre serviciu şi apoi spre casă, trec zilnic pe Bulevardul Bălcescu. Sunt şi consilieri locali care parcurg zi de zi acest drum. Îi întrebăm şi pe ei dacă le place cum arată acest bulevard, care reprezintă, până la urmă, o poartă de intrare în Câmpina. Ne facem de râs, domnilor, în faţa celor care vin pe la noi în vizită sau cu treburi şi îi jignim pe câmpinenii care sunt obligaţi să suporte o asemenea mizerie! Am înţeles, pe Bălcescu se derulează o lucrare importantă – reabilitarea reţelei de distribuţie a apei potabile. A început în primele zile din august şi nu s-a terminat. Mai sunt vreo 200 – 300 m spre sere unde se lucrează. Deci ar mai fi câteva zile. Dar carosabilul când va fi reparat, măcar în porţiunea centrală, de săptămâna viitoare, când vin ploile? Sau aplicăm şi aici principiul foarte cunoscut în Primăria Câmpina – ce atâta grabă, intră zilele în sac?!
Bun, am înţeles, Bulevardul Bălcescu nu va fi modernizat complet anul acesta, nu mai e timp. Dar măcar reabilitarea în urma lucrărilor la conducta de apă nu s-ar putea face mai repede? Întrebăm şi noi aici, că la Primăria am întrebat, dar nu a ştiut nimeni ce să ne răspundă.

Balcescu 1

Autorizaţia de construire pentru lucrările de la conducta de apă este dată la pachet. Termen de cinci luni pentru toate străzile pe care s-a lucrat, se lucrează sau se va lucra (Bălcescu, Calea Doftanei, Bobâlna) în cadrul proiectului „Reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie a apei potabile”, pentru care Câmpina a obţinut o parte din finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Fiind o autorizaţie la pachet, normal că administraţia locală nu poate avea un control asupra acestor lucrări, asupra fiecărei străzi în parte. Iar cinci luni înseamnă… primăvara lui 2016, în cel mai fericit caz, pentru că n-o să se lucreze şi iarna. Iar lucrările, ca lucrările, durează cât durează. Problema este că străzile se repară greu în urma acestor lucrări, mult prea greu. Avem şi exemplul Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, unde lucrările de canalizare sunt gata de mult, iar reabilitarea bulevardului nu a început nici acum. Da, lucrarea aceea anunţată de primar la TV că începe pe 14 septembrie…

4 Comments

 1. Mihai Dan says:

  Vedeți voi, acum casa este pe Câmpinița ……. Asfaltează Carol I, pe drumul spre casă.

 2. zz says:

  De test

 3. Mishu says:

  E greu! Nici unul dintre cei numiti de voi nu are cum se intersecta cu lucrarea: viceprimarul pleaca de acasa cand inca nici nu vin muncitorii, primarul pleaca de la casa sa „oficiala” cand oamenii sunt in pauza de masa de la pranz; cat despre consilierul de care vorbiti, saracu’ nu vede nimic din lucrurile importante!

 4. Alina says:

  Toata vara asta nu a miscat nimeni un pai iar acum i*a apucat harnicia. E atat mizerie in oras ca sunt locuri pe unde ti*e scarba sa mergi. Nu inteleg de ce s*a degradat asa mult Campina si mai ales de ce aceasta primarie nu vede nimic si nu face nimic. Doar parcuri nu e suficient, avem si alte nevoi mult mai importante!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *