Horia Tiseanu, validat de partid să candideze din nou la Primăria Câmpina. Cezar Grama a fost scos din cursa internă

Categorie: Politica 4 septembrie 2015

Grama si Tiseanu Horia Tiseanu, validat de partid să candideze din nou la Primăria Câmpina. Cezar Grama a fost scos din cursa internăÎn această seară, în cadrul unei şedinţe neaşteptate şi la care mulţi dintre cei prezenţi nici nu ştiau de ce au fost convocaţi, Comitetul Local Executiv (CLEX) al PNL Câmpina a validat sau invalidat prin vot secret candidaturile depuse de membrii organizaţiei locale pentru alegerile din vara anului viitor. Este vorba despre acele candidaturi interne care au făcut atâta vâlvă în partid în urmă cu o lună. Dintre cei 23 de membri ai CLEX au fost prezenţi 18 şi toţi 18 au votat în favoarea candidaturii lui Horia Tiseanu la un nou mandat de primar al Câmpinei. Aşadar, candidatura lui Tiseanu a fost validată cu 18 voturi din 18, în timp ce candidatura lui Cezar Grama (cel care a pus partidul pe jar când a anunţat că doreşte să candideze la Primărie) nu a fost validată. Grama, care nu a fost prezent la şedinţă, a avut un singur vot favorabil şi 17 voturi împotrivă. Practic, acum, în sondajele de opinie va intra doar Horia Tiseanu, primarul în funcţie al municipiului, iar la final candidatura lui va fi validată de conducerea judeţeană a partidului. Tiseanu poate răsufla uşurat că a mai scăpat de o grijă pentru că, vă reamintim, cel de-al treilea liberal care îşi depusese candidatura internă pentru Primărie, Dan Ioan Muşat, şi-a retras-o între timp.

Ar mai fi două lucruri interesante de la şedinţa din această seară. Singurele persoane care au avut 18 voturi favorabile din 18 la candidatura pentru Consiliul Local Câmpina sunt Monica Clinciu şi Marian Nistor, amândoi consilieri locali şi în prezent. În schimb, au părăsit această competiţie internă pentru alegerile din 2016 două persoane importante din PNL – Bogdan Cord (din vechiul PNL, administratorul societăţii Cirex) şi Bogdan Bobby Cord (co-preşedinte al partidului în Colegiul 2 Deputaţi, membru al PDL). Candidaturile lor pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean nu au fost validate de CLEX, nici unul dintre ei neîntrunind jumătate plus 1 din numărul de voturi. Este foarte posibil ca în cazul celor doi să se fi făcut unele confuzii, având în vedere numele acestora de pe buletinul de vot – Cord Bogdan Nicolae, respectiv Cord Ovidiu Bogdan. Vom vedea reacţiile ulterioare.
La şedinţa CLEX din această seară a fost prezent şi Dan Ciolac, secretar organizatoric al PNL Prahova.

21 comentarii to “Horia Tiseanu, validat de partid să candideze din nou la Primăria Câmpina. Cezar Grama a fost scos din cursa internă”


 1. Gelu spune:

  Partidu’ lu’ peste!!! Nici liberal, nici democrat, nici de nici un fel! Il pupam undeva pe tatucul partidului si atat! Atat va fi si rezultatul partidului! Si imi aduc aminte de o vorba a lui Teodor Paleologu: ” se bat calicii pe ceanul gol “!

  RăspundeRăspunde
 2. co sinus spune:

  O mare calitate a echipei lui Tiseanu: când simte o amenințare externă, lasă la o parte orice neînțelegere internă și se adună în jurul liderului.
  Lupii tineri au lansat un atac virulent, dar prematur, si au fost îngenunchiați elegant de Tiseanu si consilierii cu experiență din jurul lui.
  Exemplu școală! Aviz amatorilor…..

  RăspundeRăspunde
 3. Gelu spune:

  pt co sinus – si cand Tiseanu o sa dispara, echipa asta de mare calitate se va sfasia in incercarea de a-si alege un nou lider? sa su va reorienta rapid spre alt tatuc?

  RăspundeRăspunde
 4. Horia Tiseanu spune:

  Nu va intrebati totusi de ce Cezar Grama a fost respins categoric?
  Pentru ca nu are nici o activitate politica la Campina:
  -Nu participa la sedintele Comitetului Local Executiv PNL, cum a fost si aseara; unii colegi l-au cunoscut abia cand a venit la intalnirea traditionala de marti, in momentul in care si-a depus candidature pentru functia de primar, in luna august 2015 !
  _Nu se ocupa de nici o sectie de votare, asa cum fac consilierii locali PNL, ca si alti colegi care nu au pretentii de lider…
  -Nu are si nu a avut nici o activititate politica a tinerilor PNL la Campina, desi este vicepresedintele Organizatiei de Tineret pe tara !
  In sfarsit, intrebati oamenii pe strada daca il cunosc si veti constata ca hotararea organizatiei Campina PNL este corecta.

  RăspundeRăspunde
 5. As spune:

  Sa nu ne”imbatam cu apa rece…”Un sondaj de opinie,desi este prematur,ar fi fost necesar ca actualul PNL sa ia aceasta decizie.Cei cu vechime in politica(cum este d-l Tiseanu)stiu sa traga sforile.Probabil,asa se explica faptul ca primarul Tiseanu a promovat foarte multe investitii al caror termen de executie nu s-a respectat,tocmai pentru a le cuprinde in urmatoarea platforma electorala si a face noi promisiuni.Vom vedea cine mai apare”la rampa”din partea altor formatiuni politice sau independenti si vom avea timp suficient sa chibzuim cui vom acorda votul nostru.In sinea mea ma gandesc:nu este cam multisor de cand d-l Tiseanu ocupa acest scaun”caldut”dar important si care presupune foarte mari responsabilitati?In toata perioada legislaturii d-lui Tiseanu am vazut si constatat ce poate…Inca puterea sta in noi si vom hotari anul viitor cine sa ne reprezinte interesele.

  RăspundeRăspunde
 6. Florin Vasile spune:

  pt Horia Tiseanu – chiar nu iti este rusine domnule de halul in care ai adus orasul nostru?
  In fara fiului tau si a catorva din gasca lui, ce alti tineri ai crescut dumneata in PDL, ca de PNL e mai greu de vorbit?
  Fiul dumitale este presedinte la tineret. El ce actiuni a initiat si desfasurat? Si in afara ca e baiatul dumitale, ce altceva il recomanda?
  Pana vine raspunsul, pentru ce ai facut in politica si in administratie, RUSINE, domnule TISEANU!!!

  RăspundeRăspunde
 7. un fost tanar pdl spune:

  Draga domnule Tiseanu,
  Am impresia ca ati convocat sedinta pt a-l indeparta pe Cezar Grama tocmai cand acesta era delegat la Scoala de Vara a Tinerilor liberali! Am dreptate? V-am sustinut, atat profesional, cat si personal, dar v-ati degradat! Din toate punctele de vedere! Nu mizati ca nu mai exista oameni cu notorietatea dumneavoastra in oras!

  RăspundeRăspunde
 8. ionel spune:

  “Vom vedea cine mai apare”la rampa”din partea altor formatiuni politice sau independenti si vom avea timp suficient sa chibzuim cui vom acorda votul nostru.In sinea mea ma gandesc:nu este cam multisor de cand d-l Tiseanu ocupa acest scaun”caldut”dar important si care presupune foarte mari responsabilitati?In toata perioada legislaturii d-lui Tiseanu am vazut si constatat ce poate…Inca puterea sta in noi si vom hotari anul viitor cine sa ne reprezinte interesele.”
  Bine spus …..poate dinozaurii au obosit si-au facut plinul si lasa locul lupilor tineri avizi de putere si bani.

  RăspundeRăspunde
 9. Ion Dandoaselea spune:

  As incepe prin a comenta ultima fraza a d-lui Horia Tiseanu din postarea de mai sus : “…intrebati oamenii de pe stada daca-l cunosc si veti constata ca hotararea organizatiei Campina PNL este corecta”.
  Este trist ca membrii PNL au ales ca unic criteriu de eligibilate “vizibilitatea” candidatului. Bineinteles ca primarul (inca) in functie este de departe cel mai vizibil : ocupand diverse posturi,se afla in conducerea urbei de aproape douazeci de ani nu? Dar nu se gandesc oare membrii PNL si la alte criterii? Nu pot intreba pe strada oare despre T.H.L. inainte de a da verdictul? Parerea mea este ca s-ar ingrozi de ce ar afla. Viata dubla a acestuia, gafele facute la pasarela de pe Calea Dacia, bloc de necesitate, masina Opel , etc, vor atarna greu pe buletinul de vot. Si campania nici nu a inceput inca.
  Nu-l cunosc si nu stiu nimic despre dl. Grama. Asa ca nu voi comenta prea mult : omul si-a depus candidatura si…a pierdut. Asa e in democratie. Nu-i cunosc nici pe verii Cord. Dar stiu multe despre ei. Sunt oameni tineri, educati si cred ca nu-i mai interesa decat binele comunitatii. Au “de acasa” suficienti bani cat sa-si cumpere si masinile pe care si le doresc sau -eventual- sa le ridice case la amante… Indepartarea lor mi se pare un linsaj. Bineinteles, orchestrat de cel care are cel mai mare interes aici. Pun pariu ca veti ghici despre cine este vorba.
  Mai este mult timp pana la alegerile locale. Sper ca PNL -ul sa-si analizeze bine candidatii, sansele pe acestia care le au si sa gaseasca clarviziunea sa puna omul potrivit pentru aceasta functie. Cu actualul candidat nu cred ca au vreo sansa. Desi vazand ce rapoarte au publicat diverse organe ale statului dupa controale facute la Primaria Campina ma gandesc la faptul ca T.H.L. ar putea primi mai devreme decat isi doreste un mandat. Din partea D.N.A. insa…

  RăspundeRăspunde
 10. Mihai Dan spune:

  Grama hai ca reprezenta un pericol direct pentru primar. Dar Cord Bogdan „Cirex” si Cord Bogdan „B&B” „Impex” „Autogara” cu ce deranjau? Sa elimini doi oameni de afaceri in an electoral mi se pare o mare stupizenie.

  RăspundeRăspunde
 11. Paul spune:

  Ruşine! Cred ca Musat a stiut ce se va intampla de s-a retras! Si paradox, ce credeti ca s-a spus la sedinta TNL: Restarting Romania with young candidates! Oare aia “young” sunt Dula, Telegescu, Enache si Bondoc?

  RăspundeRăspunde
 12. Paul spune:

  P.S. Acum sa nu credeti ca Grama era salvarea, dar mai puteau sa ii dea o sansa! Hai dula! Hai telegescu! Hai enache! Hai albu! Hai bondoc! Hai ca se poate! Hai tinerete! Oare e si baiatul lui pe liste? Ala mare mai, nu ala mic! Ma mir ca nu l-au scos in fata si pe doctoru’ Nica! Pai se poate, cum de nu a aparut doctoru’ Nica? El, cel care …! Dar va rugam sa il puneti pe loc eligibil pe intaiul sportiv si cititor al urbei, cel mai mare ziarist: floriiiiiiiin fratila! Nu v-ar fi rusine! Voi nu realizati ca ne-am trezit? O sa veniti la anu’ cu un zambet fals la usa mea, cu esarfa la gat si baloane si o sa ma rugati sa va votez! Pai nu va mai votez mah ca nu ati facut nimic, sunteti niste … care urmariti numai interesul vostru! …!

  RăspundeRăspunde
 13. Ioana spune:

  Imi pare rau ca s/a ajuns la asa ceva si ca in partidul meu de suflet PNL lipseste democratia. Ca sa fiu sincera ceea ce vedem acum nu este PNL, totul s/a schimbat, spiritul liberal nu mai exista din pacate. Eu nu stiu cine este Cezar Grama, nici nu am auzit de el desi sunt campineanca 100%. De primar stiu normal, ca este in functie de multi ani. Ma doare insa ca se duc astfel de lupte prostesti si ma doare ca un liberal autentic nu candideaza la primarie, nici nu stiu cine ar fi putu fi din ce a mai ramas in acest PNL din vechiu partid. Trist.

  RăspundeRăspunde
 14. Tatiana spune:

  Nu recunoasteti stilul lui Fl Anghel in afacerea ‘schimbarea la fata a partidului’ ??? Credeati ca doarme ? L-a condus pe Tiseanu ani intregi si acuma vrea sa aiba alt primar , unul mai tanar si mai plin de viata pe care sa-l manevreze asa cum a facut si cu Tiseanu ! Si eu vrea schimbare in partid si oameni noi si recunosc ca nu ai loc sa te ridici de garda veche care nu se lasa dusa , dar nici nu pot acepta o asa manipulare !

  RăspundeRăspunde
 15. Ion Dandoaselea spune:

  Vad ca discutia s-a incins asa ca “ma mai bag si eu in seama”.
  Domnul Horia Tiseanu (care cred ca este una si aceeasi persoana cu primarul -inca- in functie) ne vorbeste mai sus folosind limbajul de lemn cu care ne-a obisnuit despre “activitate politica”, “intalniri de partid”, “sectii de votare”, etc. Nici acum domnia sa nu-si da seama ca aici are de facut administratie si nu politica. Politica se face -asa cum se face, deh- la nivel mult mai inalt. Aici ne-ar trebui un oras curat, sigur, strazi asfaltate, locuri de plimbare si de joaca pentru copii, servicii gospodaresti la nivel european, spital de unde medicii sa nu mai plece, scoli renovate si dascali buni. In plus ar trebui sa se ocupe sa creeze facilitati pentru investitori, sa vina cu idei si sa le puna in practica prin accesarea de fonduri europene,etc. Astea le vad eu ca fiind responsabilitatile primarului. Personal as vota si un independent care m-ar convinge ca are aceste capacitati.
  Un alt aspect care ar trebui sa ii alerteze pe liberali este acela ca toti aceia care scriem aici fac (sau au facut) parte din electorii lor. Din cei care i-au votat ( PNL sau PDL)si acum sunt profund dezamagiti de ce se intampla in filiala din Campina, in orasul lor. Care vor schimbarea, care au o dorinta de mai bine. Si care in mod sigur nu-i vor mai vota.
  Domnul Mihai Dan se intreaba de ce au fost indepartati cei doi Cord. E asa de complicat raspunsul? Ca reprezinta un curent pe care “dinozaurii” din Campina nu-l pot controla. Dupa cum spuneam si ieri sunt tineri, educati, bogati, oameni de actiune. Continua cu succes afacerile incepute de parinti.Nu cred ca le mai trebuie ceva pentru ei insisi in plus fata de ce au. Sigur ca in pozitii de consilieri vor vota pentru binele orasului si nu pentru interesul de partid. Tiseanu? Inginer submediocru la Neptun (o spun fostii colegi si sefi), a stat o viata cu parintii, a lucrat doar la stat. Realizari? Ce-i da partidul. Asa ca asta va vota.Bondoc, Telegescu, Dula? Se bucura de indemnizatia de sedinta, mai “un schimb de experienta”, vor face ce le dicteaza liderul. Fratila? Ehe…aici e mai complicat. Tanar si cu capacitati de agitator. Ca “se merita”!Cu bacalaureatul la romana luat mai tarziu, cu o obscura facultate facuta mai la batranete acum conduce cultura, sportul si sanatatea campineana. Adica pe unii ca Trandafir, Balu, Sasa, Dochia (asta ca sa ating doar o latura a multilateralului). Din declaratiile de avere si interese vedem ca in ultimii ani nu are alta sursa de venit decat indemnizatia de consilier. Si atunci ce va vota ?
  Vad ca inca multa lume il mai pomeneste pe Florin Anghel. Cred ca i se acorda mai multa importanta decat merita. Omul si-a trait traiul, si-a mancat malaiul. A esuat lamentabil in politica (ultimul esec a fost incercarea de introducere a baiatului), gurile rele spun ca si economic se afla pe acelasi drum. Al esecului. Nu cred ca mai are vreo audienta pe undeva, pe la cineva.

  RăspundeRăspunde
 16. Cornel spune:

  Subscriu partial la parerea lui Tatiana. Se pare ca Anghel traiesti si iar incepe sa traga sforile, prin acest Cezar. As fi fost placut surprins sa vad pe cineva care intra in lupta interna cu sanse reale si care sa fi fost bun pe ceea ce face si cunoscut in Campina, cum ar fi Marian Nistor. Pacat ca lupta pe ciolan e atat de mare, incat fac de ras un partid ca pnl campina. Ei nu inteleg insa ceva, PSD-ul le poate face o surpriza de zile mari si astfel pot iesi toti cu buza umflata. O zi buna va doresc.

  RăspundeRăspunde
 17. MM spune:

  Parca si vad listele PNL pentru Consiliul Local – in fruntea listei – Tiseanu al mare, Tiseanu al mic, Bianca Baltac – de la fostul PDL, alde Enache şi Fratila de la fostul PNL; si uite asa, nu-i va mai vota nici draq! Si uite asa o sa iasa PMP-ul si altii de acelasi gen! RUSINE!

  RăspundeRăspunde
 18. cookie spune:

  offff!au aparut postacii PSD si cei care au plecat din PNL dupa deputatul lor!oameni buni,votul a fost SECRET, pe buletine de vot,care au fost introduse in urna, fiecare din cei 18 a votat cum l-a dus capul si cum l-a lasat inima, Tiseanu a avut si el un singur bulletin de vot la fel ca ceilalti 17.
  Pentru cei ca Dandoaselea:la partid Tiseanu nu este primar,este membru de partid si copresedinte al organizatiei locale a PNL,asta asa ca sa mai limpezim amalgamul din capul unora.

  RăspundeRăspunde
 19. Tudor spune:

  mi*ar fi placut sa vad atita implicare si atitea comentarii si la subiectele despre problemele orasului; dar nu, acolo nu se baga nici primarul nici altii sa comenteze ca nu*i intereseaza!

  RăspundeRăspunde
 20. Ion Dandoaselea spune:

  Domnule Cookie, va multumesc. M-ati luminat pe deplin. In amalgamul de ignoranta in care ma scaldam aveam impresia ca domnul Tiseanu a tras sforile in favoarea sa, a manipulat votul astfel incat sa fie ales ca si candidat PNL la viitoarele alegeri. Faptul ca dumneavoastra imi confirmati ca votul a fost unul liber si impartial ma bucura nespus,inseamna ca in PNL democratia functioneaza din plin. Sigur ca nu conteaza ce se intampla in oras, ce spune lumea, ce reiese la verificari. Votul democratic al “celor 18″ este litera de lege.Mergand probabil pe ideea ca “Foaie verde de piper/Duc partidul pan’ la cer” trag concluzia ca domnul Tiseanu va conduce aceeasi garnitura de vajnici consilieri si va infrunta din nou electoratul in 2016. Nu mai scriu o concluzie, aplic doar “P.S.” – ul domnului Paul de mai sus.
  Domnule Tudor, de 25 de ani am mers la toate tururile de votare, ca sfanta datorie cetateneasca. Asta arata ca-mi pasa si imi da dreptul sa ma exprim cu privire la cei pe care i-am ales. Dar odata alesi,am pretentia ca EI sa-si faca treaba pentru care s-au dus acolo, sa ne reprezinte si sa munceasca pentru NOI, cei care le platim salariile, si sa gestioneze cat mai bine si in favoarea noastra taxele pe care le platim tot NOI.Atata timp cat au ajuns acolo nu ar trebui sa le scriem noi ce au de facut nu?

  RăspundeRăspunde
 21. felicia spune:

  Perfect adevarat, d-le ,, Ion Dandoaselea ” !!! V-am citit comentariile si sunt de acord cu tot ce ati scris! RUSINE, TISEANULE !!! Lasa-ne-n pace si …, pentru ca ai treaba, nu gluma! Mi-e rusine cu un primar ca tine! Nu ai facut decat sa ,,te ingrasi “- si la propriu si la figurat.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF