Social

La Câmpina Open MTB – Câmpina 2015 s-au strâns 32.560 lei pentru copiii cu autism

Campina Open MTB 5În mod cert, cea de-a patra ediţie a competiţiei de ciclism montan Câmpina Open MTB a fost una de succes. Ca şi precedentele, de altfel. De la an la an, numărul concurenţilor este tot mai mare, creşte şi numărul voluntarilor implicaţi în organizarea evenimentului şi tot mai mulţi parteneri privaţi doresc să fie alături de cele două asociaţii care organizează competiţia – Caraiman Câmpina şi Romanian Angel Appeal. Şi tot de la un an la altul creşte şi suma strânsă în urma evenimentul. La ediţia din acest an s-au strâns 32.560 lei din taxe de înscriere şi donaţii, bani care vor fi folosiţi pentru proiecte destinate copiilor cu autism din judeţul Prahova. 
„Evenimentul a devenit deja un punct de referinţă în peisajul competiţiilor sportive. Câmpina Open MTB – Race for Autism este organizat exclusiv prin eforturi voluntare şi cu sprijinul nepreţuit al partenerilor şi susţinătorilor. Suntem foarte încântaţi să constatăm că evenimentul creşte de la an la an, că este din ce în ce mai apreciat şi că primeşte sprijin de la tot mai multe instituţii, companii şi organizaţii. Pe de altă parte, este adevărat că principala carte de vizită a competiţiei o reprezintă feţele îmbujorate şi zâmbitoare ale competitorilor ajunşi la linia de finish, după o cursă spectaculoasă, precum şi toate aprecierile lor cu privire la organizare” – Adelaide Katerine Tarpan, Fundaţia Romanian Angel Appeal.

2 Comments

  1. Misu says:

    Felicitari initiatorilor, organizatorilor, voluntarilor, participantilor! Felicitari! In schimb, rusine politrucilor care s-au cocotat pe munca nobila a acestor oameni pentru a se lauda cu implicarea intr-un eveniment la care nu au avut nici o contributie!

  2. Narcis Dragoi says:

    Nu am nici o afiliere politica, dar Primaria si Consiliul local s-au implicat activ ajutandu-ne atat financiar (20000 lei) cat si la organizare (curatenie, ecologizare, mese, scaune etc). Cand nu fac sau fac prost este bine sa ii criticam, dar este normal si sa le recunoastem meritul atunci cand este cazul. CMTB este un exemplu pozitic si daca vreti un model de cum ar trebuie sa colaboreze institutie locale cu societatea civila. Sa speram ca acest tip de colaborare sa continue.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *