Administratie publica

Primăria Câmpina anunţă: din 24 septembrie, Bd. Carol I se închide complet în Cartierul Câmpiniţa

Din 24 septembrie 2015, Bulevardul Carol I va fi închis pentru lucrări de asfaltare, timp de două săptămâni, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Oituz (sensul giratoriu de la Fibec) şi intersecţia cu Strada Rahovei. Constructorul va asigura semnalizarea corespunzătoare din punct de vedere rutier, pentru restricţionarea traficului autovehiculelor şi pentru siguranţa cetăţenilor. În perioada desfăşurării lucrării, devierea traficului rutier se va face astfel:
– pentru sensul de mers spre Braşov, pe traseul: Carol I – Oituz – I.H. Rădulescu – Bucegi – Crângului – Carol I;
– pentru sensul de mers dinspre Braşov spre centru,  pe traseul Carol I – Rahovei – Redutei – Pictor Nicolae Grigorescu – Carol I;
– traficul greu ( de peste 3,5 tone) dinspre Braşov spre centru, se va desfăşura pe Carol I – Dunării – Bogdan Vasile – Bucegi – I.H.Rădulescu – Oituz – Carol I.
Primăria Câmpina îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi roagă conducătorii auto să se conformeze restricţiilor temporare de circulaţie.
Noi precizăm că lucrările de asfaltare vor fi realizate de firma Oaş Com Impex SRL din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1,5 milioane lei, fără TVA. Şi mai precizăm că n-ar fi exclus ca, din cauza ploilor, lucrarea să mai fie amânată câteva zile. Alte comentarii nu mai facem, deşi ar fi multe de spus.

1 Comment

  1. co sinus says:

    Două săptămâni pentru un tronson așa de scurt? Apoi se mută până la școala de poliție, încă două săptămâni și la final încă două săptămâni până la strada Siretului.
    Aaa, scuze, aduc asfaltul de la Oaș ….

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *