Administratie publica

Şi Strada 1 Decembrie 1918 va fi reparată în această toamnă

1 Decembrie 1Primăria Câmpina a finalizat procedura de achiziţie publică directă pentru lucrările de reabilitare a Străzii 1 Decembrie 1918, mai exact a porţiunii pe care nu s-a intervenit atunci când a fost modernizată strada. După cum reiese din anunţul de atribuire a contractului, publicat pe SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice), societatea Oaş Com Impex SRL din Negreşti Oaş (judeţul Satu Mare) va executa această lucrare, valoarea contractului fiind de 136.538 lei, fără TVA. Procedura de achiziţie publică a fost finalizată zilele trecute, urmează semnarea contractului şi apoi demararea lucrărilor. În acest moment nu poate spune nimeni o data exactă la care vor începe aceste lucrări.
Se ştie, însă, că lucrările vor conta în repararea şi reabilitarea străzii pe o lungime de 106 metri şi o suprafaţă totală de 1.224 mp, însemnând 907 mp carosabil şi 317 mp trotuare. Precizăm că este vorba despre porţiunea dinspre Strada Goleşti (dincolo de Parcul Trandafirilor de la notariate), pe lângă sediul vechi al societăţii Electromontaj până în apropierea Bisericii Catolice.
Firma care va realiza această lucrare este cea care a câştigat licitaţia şi pentru asfaltarea Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpiniţa.

6 Comments

 1. co sinus says:

  Chiar era necesar? Arată totuși bine carosabilul. Cât despre Oaș ….. locuri de muncă

 2. george says:

  Felicitari primariei ca isi da interesul si pentru strada 1 decembrie! Si ca o intrebare: stiti cumva, la fosta fabrica IRA, care a fost cumparata acum ceva ani, mai e ceva? Sau s-a vandut fierul vechi si la revedere? Multumesc anticipat!

 3. claudiu says:

  dar strada 1 decembrie 1918 a fost asfaltata destul de curand in intregime.de ce se asfalteaza din nou?

 4. Sergiu says:

  Strada asta arata foarte bine,nu inteleg de ce trebuie reabilitata.Mai bine ar face portiunea dintre omv si pram…mai mare nevoie e acolo. 🙂

 5. admin says:

  Este vorba despre porţiunea dinspre Strada Goleşti (dincolo de Parcul Trandafirilor de la notariate), pe lângă sediul vechi al societăţii Electromontaj până în apropierea Bisericii Catolice. Nu spune nimeni cu exactitate, dar asta am dedus noi dupa datele tehnice ale lucrarii.

 6. vlad says:

  Are dreptate admin. Bine ca se face, sper doar ca firma respectiva sa faca treaba buna. Daca nu, reclamatie la viceprimar.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *