Social

Elena Merișoreanu, Constantin Enceanu, Claudia Ghițulescu și formația Haiducii cântă, mâine, la Târgul de Toamnă de la Bănești

BanestiÎn acest week-end, la Bănești are loc tradiționalul Târg de Toamnă, organizat în fiecare an de sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie. Târgul începe astăzi și se va încheia luni, locația manifestării fiind Piața „Aurel Vlaicu” din fața Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești. Este un târg cu produse tradiționale, specifice acestei perioade, la care își expun și vând produsele producători agricoli din localitate și din împrejurimi.
Mâine, la Bănești va avea loc și un spectacol. De la ora 14.00 vor cânta și dansa copiii din Ansamblul ” Floare de cireș”, iar de la ora 17.30 vor urca pe scenă artiști consacrați: Elena Merișoreanu, Constantin Enceanu, Claudia Ghițulescu și formația Haiducii. Spectacolul va fi prezentat de simpaticii Popescu şi Flick de la Radio ZU. Adică Răzvan Popescu şi Sebastian Andrei Fincea (acesta din urmă băneştean get-beget), doi dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din țară, cei care, de altfel, au prezentat și ediția din acest an a Festivalului Cireșelor, care a avut loc la Bănești în luna iunie.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *