Social

Fundaţia Zamolxes organizează cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului din Câmpina

ZamolxesÎn luna noiembrie, Fundaţia Zamolxes va organiza cea de-a X-a ediţie a Festivalului Tineretului, un eveniment care include ateliere de lucru, dar şi un concurs de teatru, muzică şi dans, cu premii în bani, destinat tinerilor talentaţi din municipiul Câmpina. Activităţile principale din cadrul proiectului sunt programate în perioada 21-26 noiembrie 2015. În primele patru zile se vor organiza evenimente stradale cu participarea tinerilor din municipiu, iar pe 25 şi 26 noiembrie – concursul de muzică uşoară, muzică populară, dans modern şi reprezentaţii de teatru. Acest concurs se adresează elevilor de la şcolile şi liceele câmpinene, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 19 ani.

Obiectivele generale ale Festivalului Tineretului (eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina) sunt:
– formarea a 50 de tineri în artele spectacolului (teatru, muzică, dans şi animaţie stradală) pe o perioada de trei luni, cu sprijinul a patru coordonatori;
– dezvoltarea spiritului de echipă şi lidership a tinerilor şi dobândirea de competenţe în managament cultural.
Cursurile de formare, atelierele de lucru şi concursul destinat tinerilor vor avea loc la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes din incinta Căminului Petrol de pe Bulevardul Bălcescu.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *