Administratie publica

Parcarea din spatele BCR rămâne publică și fără plată. Consiliul Local nu a fost de acord să o dea în administrare unei firme private

Parcare Grivitei 1Am scris zilele trecute despre solicitarea firmei Self Comp SRL Câmpina de a încheia un parteneriat public – privat cu Primăria Câmpina în vederea administrării și exploatării parcării publice din Strada Griviței, din spatele BCR. Vă informam atunci că Self Comp SRL se oferea să investească 20.000 euro în modernizarea parcării și apoi să o administreze în baza unui contract de asociere în participațiune cu Consiliul Local Câmpina. Adică, să împartă profitul și pierderile cu administrația locală. Ei bine, ideea a picat. Consilierii câmpineni nu au fost de acord cu solicitarea Self Comp SRL și au decis că parcarea din spatele BCR rămâne publică și fără plată.
„Oricum, nu avem suficiente locuri de parcare în Câmpina, mai ales în zona centrală. Ar trebui să facem mai repede parcarea de la piață, în locul actualului bazar, așa cum am stabilit de mai multă vreme. Pentru că parcarea cu plată nu mai face față, între blocuri am pus bariere, este un dezastru ce se întâmplă mai ales sâmbăta și duminica în zona centrală. Se parchează peste tot pentru că nu sunt suficiente locuri de parcare. Acum, cu atâtea lucrări pe domeniul public este și mai rău!”, a afirmat consilierul local Elena Albu.
De altfel, toți consilierii locali, fără excepție, s-au împotrivit ideii ca o parcare publică să fie dată în administrarea unei firme private, să se perceapă taxă, asta în condițiile în care Câmpina suferă la capitolul locuri de parcare. Suntem siguri că la decizia Consiliului Local ați contribuit și dvs., câmpinenii, prin reacțiile publice pe care le-ați exprimat atât pe site-ul nostru, cât și pe rețelele de socializare.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *