Administratie publica

Pe Bulevardul Bălcescu se betonează şanţurile. Asfaltarea integrală este lăsată pentru 2016

1 Balcescu 5În aceste zile, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpina se betonează şanţurile rămase în urma lucrării de reabilitare a reţelei de distribuţie a apei potabile. O lucrare de reabilitare demarată la începutul lui august şi finalizată în urmă cu câteva zile. Potrivit datelor furnizate de Primăria Câmpina, în acest an se va realiza doar betonarea porţiunii pe care s-a intervenit la conducta de apă, iar asfaltarea integrală a Bulevardului Bălcescu va fi lăsată pentru anul viitor, deoarece nu mai există timpul fizic pentru o asemenea lucrare.

În prezent, bulevardul arată ca în imaginile pe care vi le prezentăm. Se betonează şanţul, iar după betonare se strânge pământul rămas de la lucrare. Vă reamintim că reabilitarea reţelei de distribuţie a apei potabile de pe Bulevardul Bălcescu face parte din proiectul „Reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie a apei potabile”, pentru care Câmpina a obţinut o parte din finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, printr-un program destinat localităţilor cu până la 50.000 de locuitori. În proiect sunt incluse şi lucrările de reabilitare a conductelor de apă de pe Calea Doftanei şi Strada Bobâlna, valoarea totală a contractului fiind de 3.433.603 lei fără TVA. Licitaţia a fost câştigată de SC Fluid Development SRL Constanţa, care a subcontractat-o firmei Ascon Câmpina.
1 Balcescu 1 1 Balcescu 4

3 Comments

  1. DanDaNa says:

    Sigur ar fi in stare sa lase totul pentru primavara anului viitor, ca sa aiba cu ce sa se laude in campanie! Orasul a praf si pulbere iar primarul danseaza hore pe la Festivalul Vinului (apropo, nu il stiam amator de vin) pe la Chisinau! Mai pune si poze pe facebook sa vada lumea cata treaba are.

  2. Bogdan Vasile says:

    Pe nenea ala in „civil” de langa lucratori l-am vazut si la noua casa a primarului. Sa fie o coincidenta? Cine e? Stie cineva sa spuna?

  3. bobeica says:

    ati auzit dl ,,Bogdan Vasile” de Hasegan ?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *