Administrația câmpineană vrea și o colaborare în plan economic cu Kumanovo

Categorie: Administratie publica 17 noiembrie 2015

Kumanovo-3După cum v-am informat recent, o delegație a administrației locale s-a aflat în Macedonia, în perioada 9-12 noiembrie, pentru a participa la „Zilele Orașului Kumanovo”, municipiul Câmpina fiind înfrățit cu orașul Kumanovo de câțiva ani. Delegația câmpineană a fost condusă de primarul Horia Tiseanu, iar din componența sa au mai făcut parte secretarul Paul Moldoveanu, consilierul local Enache Dragomir și patru reprezentanți din Primărie. Prin intermediul unui comunicat de presă, primarul Horia Tiseanu menționează că delegația Câmpinei a avut o întâlnire cu primarul din Kumanovo – Zoran Damjanovski și cu alți reprezentanți ai administrației din orașul macedonean, în cadrul căreia au discutat despre extinderea relațiilor de cooperare în mai multe domenii, precum și stabilirea unor relații concrete între instituții din cele două orașe. Pentru început, s-a vorbit despre o colaborare cultural-sportivă și educativă între Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina și Liceul Kiro Burnaz din Kumanovo.
Delegația câmpineană a vizitat și mai multe firme locale care au ca obiect de activitate prelucrarea pieilor și blănurilor, aici discutându-se despre viitorul parc industrial de la Câmpina și posibilitatea unei colaborări în domeniul economic.

La „Zilele Orașului Kumanovo”, pe lângă delegația câmpineană au fost prezenți și reprezentanți ai administrațiilor locale din alte trei orașe înfrățite cu Kumanovo: Salonic (Grecia), Niksic (Muntenegru) și Vranje (Serbia).

un comentariu to “Administrația câmpineană vrea și o colaborare în plan economic cu Kumanovo”


 1. ionel says:

  „Delegația câmpineană a vizitat și mai multe firme locale care au ca obiect de activitate prelucrarea pieilor și blănurilor, aici discutându-se despre viitorul parc industrial de la Câmpina și posibilitatea unei colaborări în domeniul economic.”
  Rasu-plansu ce ne povesteste primarul…..Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE