Social

Ateliere de creație pentru copii, cu tema „Ziua Națională a României”

Ateliere creatieDe mâine până duminică, la Câmpina are loc o nouă ediție a Târgului tradițional de preparate și produse românești, locația fiind cea cunoscută – în faţa complexului Carrefour şi a magazinului Mercantis. Cu această ocazie, Primăria Câmpina organizează atelierele de creaţie “Pasiuni şi meşteşuguri pentru copii” cu tema “Ziua Națională a României”. Atelierele de creaţie sunt evenimente dedicate copiilor şi constau în organizarea de demonstraţii şi ateliere de lucru gratuite, susţinute de meşterii populari şi artiştii handmade. Copiii interesaţi vor fi învăţaţi să creeze obiecte din materiale tradiţionale sau neconvenţionale, pe care apoi le pot lua acasa. În cazul în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile, atelierele de creaţie vor fi organizate în incinta Casei Tineretului.

5 Comments

 1. johnny says:

  Chiar nu vrea nimeni să priceapă că aceste ateliere sunt masca unei afaceri profitabile?
  Târgul vine în momente cheie, salarii, pensii și diferite sărbători. Percep chirii mari pentru fiecare stand iar primăria primește praful de pe tobă.

 2. johnny says:

  P.S. Nici pe cei de la Carrefour nu-i înțeleg. De ce acceptă poziționarea târgului în fața lor.

 3. admin says:

  Pentru ca e domeniu public. Nu e suficient ca beneficiaza de o parcare gata facuta si in care ei nu au investit nimic?

 4. Iubesc Câmpina! says:

  Carrefour trebuie mutat din centrul orașului. Așa este în toate orașele. Toate hipermarketurile sunt grupate într-o zonă.
  Parcare nu are, prețurile sunt mari pentru că de sunt la centru, strada din spate o blochează mereu.
  Dar să nu uităm cui plătesc chirie ….
  Cât despre acest târg, de acord cu jonel de mai sus.

 5. Andutzu says:

  Cladire unde se desfasoara activitatea Carrefour-ul e lui Bercaroiu, care are si Mercantis-ul si care face si cealalta cladire pe langa piata. Deci, chestie privata.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *