Administratie publica

Floricon Salub a câștigat din nou selecția de oferte pentru montarea și demontarea instalațiilor de iarnă din Câmpina

Instalatii 2De câțiva ani încoace, de montarea, întreținerea și demontarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă se ocupă o firmă. Nu vrem să insinuăm nimic spunând că e vorba despre aceeași firmă în fiecare an. Suntem de bună credință și considerăm că e firma cea mai îndreptățită să facă o asemenea treabă având în vedere că pentru această activitate Primăria Câmpina organizează în fiecare toamnă selecție de oferte. A organizat și acum și a câștigat Floricon Salub cu cel mai mic preț – 67.690 lei, adică undeva spre 700 milioane lei vechi cu tot cu TVA. Ce face de banii ăștia? Montează instalațiile în noiembrie, le întreține (adică schimbă becurile arse) și le demontează în ianuarie. Este și asta o treabă! 
În această iarnă, luminițele pentru sărbători vor fi aprinde pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Vom avea instalațiile de anul trecut, dar și unele noi, de producție franțuzească, pe care Primăria le-a închiriat. Instalații ornamentale vor fi montate pe bulevardele Carol I, Bălcescu și Culturii, pe străzile Calea Doftanei, Republicii, Kogălniceanu, Ecaterina Teodoroiu, Voila, I.H. Rădulescu, Schelelor și Câmpului și în Parcul Milia.

4 Comments

 1. Gabi says:

  Schimba becurile arse ? Ce gluma buna !!!!!!! Nu am vazut niciodata pe cineva sa schimbe becurile la instalatiile de Craciun.
  Imi aduc aminte ca, aproape in toti anii trecuti, multe din instalatii au mersc cateva zile si pe urma s-au stins pe anumite portiuni sau mai rau, nu au mers deloc de la bun inceput. Unde a fost intretinerea lor?

 2. Aura says:

  Dar de ce nu cumpara primaria instalatiile? De cee le inchiriaza?

 3. admin says:

  Este mai ieftin sa le inchirieze. In plus, asa le poate schimba din cand in cand.

 4. michel says:

  Pai mai fratilor Mercedesul ultimul racnet lui nea Florin este o masina pretentioasa.Pai de unde bani de intretinere in Campina asta muribunda??????

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *