Administratie publica

Pe Câmpinița, continuă distracția pe bani publici. Capacele de canalizare, ridicate la cotă cu materiale de la construcții demolate

Capace canalizare 1După turnarea primului strat de asfalt pe toată suprafața Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpinița, muncitorii au revenit la lucru pentru a ridica la cotă căminele de canalizare în vederea turnării stratului final de covor asfaltic. Și au lucrat într-un mare fel la ridicarea capacelor noi de canalizare. În loc să toarne un strat compact de beton, muncitorii noștri a pus nişte pavaje luate din demolarea unor construcţii, deci de o calitate precară. Printre acele resturi au pus balastru necompactat şi peste acest amestec au turnat un strat subţire de beton. Adică, bătaie de joc! Dacă ar fi rămas așa, la scurt timp după terminarea lucrărilor, ca urmare a traficului destul de intens din zonă, lucrarea ar fi cedat, ceea ce ar fi dus la înfundarea canalizării cu materialul respectiv, la crăparea betonului din jurul gurilor de canalizare şi, în final, la lăsarea acestora.
Cei care au sesizat că s-a lucrat prost au fost reprezentanții Primăriei Câmpina, care au chemat dirigintele de şantier şi constructorul și le-au cerut refacerea lucrării. Adică, ridicarea la cotă a capacelor la standardele cerute de proiect şi de celelalte norme în vigoare. Așa că, în zilele următoare, se va interveni din nou la toate căminele de canalizare de pe Carol I, în Cartierul Câmpinița.
Capace canalizare 2

4 Comments

 1. Andutzu says:

  Bravo angajatilor din Primarie ca isi fac treaba!

 2. Calin says:

  De ce suntem singura țară în care asfaltagii nu sunt în stare să facă acele capace la nivel din prima? Oare pentru că este un alt mod de face reparații (evident, după ieșirea din garanție a lucrării) „necesare” pe bani publici?

 3. johnny says:

  Iar se ceartă primarul cu vicele.

 4. Badescu Florin says:

  Bine ca nu au folosit vidanja ca umputura,dirigintele platit de Primarie pe unde dormea.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *