Social

Sensul giratoriu de la Fibec, plin de mizerie și cu pavele sparte

Sens giratoriu FibecPână și sensul giratoriu de la Fibec suferă din cauza mizeriei și indiferenței. Petecul acela mic, de la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Pictor Grigorescu și Oituz. Este plin de nisip (de la lucrarea de asfaltare din cartierul Câmpinița) și de frunze uscate. Ba chiar încep să se strice și pavelele rondului. Este și el o bucățică din Câmpina. O bucățică mică, dar scumpă. A costat 350.000 lei, fără să punem la socoteală sumele plătite de la buget pentru devierea conductelor. „Angajații de la Sere aveau programată astăzi curățenia la sensul giratoriu. Dacă nu vor reuși până la sfârșitul programului, vor merge mâine acolo. Cu nisipul și pământul din zonă este o problemă. La nivelul Executivului s-a decis ca abia după încheierea lucrării de asfaltare de pe Bulevardul Carol I să fie curățate carosabilul și trotuarele și atunci nisipul nu va mai ajunge peste tot. Acum am interveni degeaba, pentru că se lucrează în continuare pe Carol I și tot se face mizerie”, ne-a declarat administratorul public al municipiului, Remus Bădulescu.
Poate că subiectul nu este unul de interes maxim. Bineînțeles că sunt lucruri mult mai importante de rezolvat în Câmpina. Dar cum puteam avea pretenția să rezolvăm problemele acute din municipiu dacă noi nu suntem în stare să întreținem un amărât de sens giratoriu care a costat bani mulți din banii tuturor câmpinenilor?!

2 Comments

  1. As says:

    Nu trebuie sa fim uimiti?Asa de multe lucrari sunt incepute,altele finalizate dar prost facute, incat pentru multi dintre noi a devenit o obisnuinta.O lucrare executata cu simt de raspundere este mai usor de intretinut.Dar se vede treaba ca nu este asa.

  2. Paul says:

    Spatiul unde sunt flori e frumos ( cat o mai rezista),dar de la sens, pana la bazine, e numai nisip. Pai cum sa nu fie dacă se lucrează, pe toate străzile din Campinita, ăștia cu asfaltarea pe Carol, alții cu canalizarea pe vreo patru străzi din Campinita. O sa ajungem sa mâncam nisip pe pâine . Si dacă stai cu toți aia de la Floricon pe Campinita, nu faci fata. Pai vreo luna era pe intrarea din Bălcescu ca-n Afganistan de praf , de ce sa nu fie si pe intrarea astalaltă dinspre Cornu. Alo, alo, alo; cine aude ???? ; tot poștașul.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *