Administratie publica

Vor fi montate bariere la încă patru parcări din zona centrală a Câmpinei

Bariere parcareInstalarea de bariere la intrarea şi ieşirea din parcarea de pe Strada Soarelui (lângă Complexul Romal) a creat un precedent, iar ulterior tot mai multe asociaţii de proprietari din Câmpina au solicitat Primăriei montarea unor astfel de bariere pentru parcările dintre blocuri. Anul acesta, de la bugetul municipiului au fost alocați banii necesari pentru cumpărarea și montarea barierelor în patru locații: parcarea de pe Strada 1 Mai (lângă Casa Pecici), parcarea din spatele CEC-ului, o parcare de pe Strada Erou Grigore Nicolae (cea de lângă intrarea la Spitalul Municipal) și parcarea de la Blocul 7 de pe Strada Mihai Eminescu. Licitația pentru achiziția și montarea celor patru sisteme de control a accesului autovehiculelor, organizată de Primăria Câmpina și finalizată zilele trecute, a fost câștigată de societatea EUROSIC SYSTEMS SRL București. Conform anunțului publicat pe SEAP, valoarea contractului este de 26.638 lei fără TVA. Barierele vor fi montate în această toamnă, după ce Primăria va emite ordinul de începere a lucrărilor. După montarea barierelor, în locațiile menționate vor putea parca doar riveranii, accesul urmând să se facă pe baza unor cartele electronice care vor fi cumpărate de Primărie și distribuite asociațiilor de proprietari. Pe lângă locatari, vor mai primi astfel de cartele reprezentanţii firmelor care au sediile în zonă, dar şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ambulanţa şi pompierii).

7 Comments

 1. Tezeu says:

  Este legala montarea de bariere la intrarea in parcarile aflate pe domeniul public?Atunci cand nu esti in stare sa rezolvi o problema iei masuri administrative si punitive:blochezi roti,aplici amenzi,montezi bariere,suplimentezi efectivul de politisti.Urmeaza garduri de sarma ghimpata?Cumparati ,,blocul” Erin SRL, demolati-l si construiti o parcare etajata.

 2. Diana says:

  @Tezeu:Eu locuiesc pe Strada Soarelui… Nu stiu daca este legal, dar, sincer va spun, asa pot sa ajung si eu acasa… Si pot lasa masina in apropierea casei. Inainte sa fie montate barierele la Romal, au fost situatii cand, negasind loc de parcare pe langa bloc, intram cu masina in parcarea din fata Carrefour si plateam , bineinteles…Nici acum nu e usor… Farmacia Seti parcheaza cate masini vrea, cei de la Bistro , la fel… Dar e mai multa liniste…si civilizatie. Si pot si copiii sa plece la scoala fara sa faca slalom printer masini.

 3. Campineanul says:

  Ați observat domnilor consilieri ce ambuteiaje se fac de joi dimineață până duminică în zonă pieței ? Parcarea este goală dar nu poți parcă pt ca sunt bariere iar în cea cu plată nu sunt locuri. De ce acești locatari nu plătesc locurile de parcare ? De ce nu se iau măsuri pt a nu se mai parca aiurea ? De ce nu se lăsa intrarea liberă în aceste parcări măcar dimineata când locatari sunt plecați ? Va dați seama ce haos o să fie în fata intrari spitalului ???

 4. Hasan says:

  Poate cei de la primarie isi aduc aminte si de Aleea Rozelor.
  Parcarea s-a transformat in parcarea elevilor de la Forestier,a celor de la P4 si a celor care isi fac cumparaturile din piata.
  Gasim masinile lovite in parcare.
  Politia pazeste semaforul de la salcie dar nu se leaga de cei care intra pe Rozelor cu toate ca in capatul aleei este un semn de ACCES INTERZIS.
  Ultima parte a aleei ,cea de la Bl 6,nu a mai fost asfaltata de 20 de ani,cu toate ca in actele primariei apare altceva.

 5. super frumos…avem si noi nevoie de una la intrare in spate la Carrrefour…cladirea veche…intrarea prin curte !…intersectia 1 mai cu i.l. cargiale !

  constantin (chris) ghigeanu
  guelph, ontario
  001-226-500-6454

 6. As says:

  Personal,nu agreez aceasta masura,din contra ma indigneaza, considerand-o discriminatorie.O sa constatam si mai multe ambuteiaje in special de vineri pana duminica create de catre cei care tranziteaza Campina(si sunt destui)care gasesc cu mare dificultate un loc de parcare,in schimb parcarile mentionate raman goale.Impartasesc ideile d-lor”Tezeu” si”Campineanul”.In plus adaug faptul ca se trece cu mare usurinta si se tolereaza autovehicolele abandonate ce ocupa inutil locurile de parcare(nu de putine ori am semnalat Dacia Papuc care troneaza de multa vreme in parcarea aflata vis s vis de BRD si nu se ia nici o masura,justificand ca este domeniu public iar proprietarul plateste impozit).

 7. Campineanul says:

  Noi ,Campineni suntem prea îngăduitori cu ,,aleși locali,, nu ar trebui să le mai permitem atât de multe nereguli … Primăria merge pe premiză ,,atât cât nu sunt reclamații totul merge strună ,, mă întreb ei chiar nu trec prin centrul orașului să vadă neregurile ?cât despre periferii nu mai are rost. în Campina unde vezi semnul de oprirea interzisă ,poți să parchezi în siguranță ca nu se ia nimeni de tine (vis a vis de careffour, pe principală,bolta rece,etc) tot orașul. Poliția locală nu își face treaba …

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *