Eveniment

Doi ani de la deschiderea Atelierului de creație vestimentară Raffaela Moraru

1Au trecut exact doi ani de când Raffaela Moraru a deschis la Câmpina Atelierul de creație vestimentară. Doi ani în care am învățat și noi ce înseamnă un astfel de atelier, că nu e nici magazin, dar nici simplă croitorie, că rochiile expuse sunt pentru prezentare și nu pentru probare, că vii aici fără să știi ce vrei și pleci cu zeci de idei. În acești doi ani, Raffaela a învățat însă mult mai mult. Atât de mult încât a ajuns la Bucharest Fashion Week, festivalul de modă numărul 1 din România. Chiar anul acesta, la începutul lunii decembrie. A fost pentru prima dată când creațiile Raffaelei Moraru au fost purtate de modele pe un podium de prezentare și, iată, chiar la cel mai important eveniment fashion din țară. 
Ieri, la Câmpina, în micul atelier de pe Bulevardul Carol I, Raffaela Moraru a sărbătorit cei doi ani de când a pornit pe acest drum al modei, al creației vestimentare. Doi ani de la deschiderea atelierului de la Câmpina. A organizat un cocktail şi o scurtă prezentare de modă, cu o parte din colecția prezentată la Bucharest Fashion Week, I-au fost alături o parte dintre clientele sale, prieteni, membri ai familiei. Nu știm câtă lume i-a dat vreo șansă în urmă cu doi. Probabil că doar cei apropiați, care au crezut în ea și în talentul ei. Între timp, lucrurile s-au schimbat. Raffaela Moraru a urmat cursurile Institutului de Modă „Salomeia Truță”, singura instituție de profil din România. A deschis un showroom la București și încearcă să se perfecționeze în mod constant. Prezența ei pe podiumul de la Bucharest Fashion Week demonstrează că a ales drumul cel bun. Un drum foarte greu, dar bun și frumos. La mulți ani, Raffaelei Moraru și echipei sale extraordinare!
2 3 4 5 6 7
Evenimentul de ieri a avut și o parte caritabilă. Toate invitatele Raffaelei au adus daruri pentru copiii de la Asociația AISI. Ghiozdane și rechizite. De altfel, Raffaela ajută în mod constant Asociația AISI, dar nu-i place să vorbească despre asta. Consideră doar că „dar din dar se face Rai” și încearcă să întoarcă unor copii mai greu încercați o parte din darul primit de ea de la Dumnezeu.
8 9

3 Comments

  1. viorica says:

    Se vede ca-i place ceea ce face BRAVO EI !!Ce bine daca am avea mai multi tineri asa cu initiativa !!

  2. As says:

    Frumoasa vestimentatia iar cele care imbraca aceste costumatii sunt super!!!Ca deobicei,barbatii sunt uitati…

  3. Dana says:

    Din pacate ce se vad in poze sunt numai rochii de ocazii deosebite. Nu cred ca de asta are nevoie clientela ca prima necesitate. De ce nu faci si rochii /outfit pentru mers la birou, de care are toata lumea nevoie si pe care le poti comercializa mai usor?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *