Administratie publica

Mai multe investiţii din Câmpina necesită reproiectare, după ce proiectele anterioare zac, probabil, prin sertare

Fantana-cu-ciresi-1312.000 lei – este suma pe care primarul Horia Tiseanu o propune Consiliului Local a fi alocată pentru reproiectarea unor lucrări care aproape an de an se regăsesc pe lista de investiţii. Și pe listă rămân din diferite motive. Proiectele inițiale s-au învechit și acum trebuie realizate altele. Cu alți bani, evident. Este vorba de cel puţin patru proiecte şi diferite documentaţii care sunt “prinse” în proiectul de buget pentru a fi refăcute anul acesta:
– reproiectare modernizarea zonei de agrement Fântâna cu Cireşi – 50.000 lei
– reproiectare lucrare de consolidare bloc A6 de pe Strada Schelelor – 62.000 lei
– refacere studiu de fezabilitate, consultanţă şi proiectare pentru reabilitarea, extinderea şi consolidarea Şcolii Gimnaziale „B.P. Hasdeu” – 100.000 lei
-refacere studiu de fezabilitate, consultanţă şi proiectare pentru reabilitarea, modernizarea şi echiparea Corpului C2 al Colegiului Tehnic „Constantin Istrati” – 100.000 lei.
Proiectele şi documentaţiile anterioare ale acestor lucrări au costat tot cam atâția bani de la bugetul local, în jur de 300.000 lei, adică trei miliarde lei vechi.

2 Comments

  1. Badescu Florin says:

    SF-urile au expirat si miros urat,asa ca, la loc comanda conform legislatiei in vigoare.Vor fi felicitari si de la Curtea de Conturi.

  2. lulu says:

    Un GOSPODAR isi face car iarna si sanie vara asa ca avand in vedere ca vine vara si se anunta o vara ,,fierbinte” am asteptat ca cineva cu putere de decizie sa rezolve situatia strandului de la ,,petrol” acolo unde sa putem sa ne racorim in zilele fierbinti ale verii 2016.Banuiesc ca raspunsul va suna cam asa…….nu este in patrimoniul primariei nu putem sa facem nimic–––-se poate incerca macar o discutie cu cei care detin legal acest spatiu ,incheiata o minuta sau alta forma juridica care sa ne permina noua locuitorilor sa ,,fugim” in toiul verii de caldura torida.VA ROG UN RASPUNS DIN PARTEA CELOR AVIZATI

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *