Social

O echipă poate închiria terenul sintetic Petrol din Câmpina pentru un meci de fotbal, dar nu are acces la vestiare

Teren Petrol

UPDATE – în urma apariției articolului nostru, am fost contactați de antrenorul Mircea Hagianu, care a dorit să facă următoarele precizări: „Nu s-a pus problema ca eu să nu le dau vestiarele. Numai că doar unul dintre vestiare putea fi pus la dispoziția echipelor, La celălalt vestiar sunt probleme cu instalațiile de gaze și apă. Cei de la Păulești doreau acces la ambele vestiare și le-am spus că nu se poate. Și au renunțat să mai închirieze terenul”.

Terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a costat aproximativ 900.000 lei, bani exclusiv de la bugetul local. Anul trecut, practic în primul său an de funcţionare, terenul a „produs” 8.600 lei din închirierea pentru 60 de ore. Adică, 60 de ore în 12 luni. Asta înseamnă foarte puțin. Mai ales în condițiile în care se dorește ca terenul de 9 miliarde lei vechi să ajungă încet-încet să se autofinanțeze. Un posibil motiv pentru care unele dintre echipele de fotbal din zonă, care doreau să se pregătească pe acest teren și să dispute mai multe partide amicale, au renunțat la ideea închirierii este faptul că nu au acces la vestiare. Chiar ieri s-a întâmplat o astfel de situație. Oficialii Clubului CS Păuleşti, liderul la zi al Campionatului Judeţean de Fotbal, au încercat să închirieze terenul Petrol pentru un meci amical ce urmează să se dispute pe 30 ianuarie, în compania formaţiei Olimpia Rm. Sărat (Liga a 3-a). Până la urmă, cei de la Păulești au renunțat să joace la Câmpina, după ce li s-a comunicat că nu au voie să intre în vestiare. Cu alte cuvinte, cele două echipe ar fi trebuit să vină gata echipate, să joace și apoi să plece.
„Am discutat mai întâi cu Mircea Hagianu, care am înţeles că are grijă de teren. Mi-a spus preţul 300 lei/oră, am fost de acord, dar când am întrebat de vestiare mi s-a spus că nu se închiriază şi vestiarele, că nu putem avea acces acolo, iar Casa Tineretului, care administrează terenul, știe despre această situație. Cum aşa ceva?! Noi suntem de acord să plătim, nu e nici o problemă, dar cum să plece jucătorii după două ore de efort fizic, așa transpirați și în echipamentul în care au jucat? Mai ales că este și frig! Este incredibil aşa ceva! În aceste condiţii, am decis să mergem și să jucăm la Izvorani, la baza olimpică, acolo unde se închiriază terenul sintetic cu 500 lei/ora, dar măcar avem la dispoziție vestiare, apă caldă, condiţii civilizate. Sincer, noi am fi preferat să jucăm la Câmpina, mai aproape, poate și câmpinenii iubitori de fotbal ar fi vrut să vadă un meci, dar condiţiile oferite sunt inacceptabile”, ne-a declarat Daniel Iancu, organizatorul de competiţii al formaţiei CS Păuleşti.
Şi uite aşa, s-au mai pierdut niște bani la Câmpina. Și nu este prima dată. Vestiarele de la terenul Petrol sunt încuiate, iar cheia o are doar Mircea Hagianu. Departe de a avea ceva cu antrenorul câmpinean și cu clubul său de fotbal. Dar nu ni se pare corectă această situație, nu este normal ca de vestiare să beneficieze doar un club privat, mai ales că în regulamentul de organizare și funcționare, aprobat de Consiliul Local Câmpina, scrie clar că se închiriază și anexele terenului (vestiarele) nu doar gazonul.

2 Comments

  1. Un cetatean says:

    Justă concluzie! Probabil a fost construit din bani publici DOAR pentru dl. Hagianu…!?

  2. Florin says:

    Mircea Hageanu a rămas singurul care face o treaba f buna si serioasă pt copiii din Campina si împrejurimi.Faptul ca nu sunt condiții la vestiare nu-i deloc vina lui…ar trebui sa fim multumiți ca cineva se mai ocupa de copii noștri si sa-l sprijinim fiecare mai mult

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *