Administratie publica

Singura contestaţie la concursul pentru funcția de şef al Serviciului Taxe și Impozite a fost respinsă. Procedura se reia în martie

Directia EconomicaDupă afişarea rezultatelor de la proba scrisă a concursului pentru funcţia de şef al Serviciului Taxe şi Impozite din cadrul Direcţiei Economice Câmpina s-a depus o singură contestaţie. Reamintim că, din cei cinci concurenţi care s-au înscris la concurs, nici unul nu a reuşit să obţină baremul minim de 70 puncte pentru a putea trece la proba orală. S-au obţinut următoarele rezultate: Cristi Birligiu – 59,80 puncte; Radu Hoitan – 41 puncte; Florin Stănescu – 40,60 puncte; Mariana Bercu – 29 puncte; Mihaela Munteanu – 27,60 puncte. Din comisia de examen au făcut parte șeful Biroului Juridic – Iulian Anton, directorul Poliției Locale – Marius Vișan, șefa Serviciului Buget, Finanțe și Contabilitate – Eliza Oniță și doi reprezentanți ai Prefecturii Prahova.
Cristi Birligiu a fost cel care a depus contestaţie, astăzi aceasta fiind analizată de o nouă comisie. Concluzia fără echivoc: „Comisia a analizat contestaţia şi a respins-o ca neîntemeiată”. În aceste condiţii, întreaga procedură pentru organizarea acestui concurs va fi reluată, cel mai probabil în luna martie, condiţiile de participare urmând a se modifica, după schimbările legislative intrate în vigoare de la 1 ianuarie 2016. Mai exact, candidații vor trebui să aibă studii post-universitare.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *