Social

Mâine începe distribuirea biletelor de transport gratuit pentru veteranii de război și văduvele veteranilor

Bilete veteraniLa Asociaţia Veteranilor de Război din Câmpina au ajuns cele 1.200 de bilete pentru transportul gratuit pe calea ferată şi 400 de bilete pentru microbuze, toate acestea urmând să fie împărţite veteranilor de război şi văduvelor veteranilor din Câmpina şi localităţile învecinate: Băneşti, Şotrile, Brebu, Cornu, Telega, Poiana Câmpina, Măgureni, Proviţa de Jos şi Proviţa de Sus. Biletele pot fi ridicate de la sediul Asociaţiei Veteranilor din Câmpina, Strada 1 Decembrie 1918, nr.30 (parcul de la notariate) începând de mâine, în fiecare marţi, între orele 10.00 – 13.00. Aceste bilete sunt distribuite de col. (r) Marian Dulă – pentru beneficiarii din Câmpina şi lt.col. (r) Paul Olaru – pentru beneficiarii din comunele vecine.

După cum au precizat reprezentanţii Asociaţiei Veteranilor, pentru ridicarea biletelor de transport gratuit, beneficiarii trebuie să prezinte carnetul de membru al ANVR, legitimaţia şi cuponul de indemnizaţie de veteran sau văduvă de veteran război, precum şi chitanţa care dovedeşte că s-a plătit cotizaţia de membru pe anul 2015, la oficiul sau factorul poştal. Veteranii pot fi reprezentaţi de membri ai familiei, care prezintă, în afara documentelor precizate, şi actul de identitate propriu. Pentru a folosi documentele este necesară, însă, o procură notarială.
În evidențele Asociaţiei mai figurează 18 veterani de război și 170 văduve ale veteranilor – la Câmpina și 24 de veterani de război și 240 văduve – în comunele învecinate.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *