Eveniment

Târgul Mierii, la ediţia a XI-a

targul mierii 0Dintre cele 11 ediţii de până acum, aceasta a fost prima la care au participat delegaţii din două localităţi înfrăţite cu municipiul Câmpina – Cimişlia (Republica Moldova) şi Kumanovo (Macedonia), primii având chiar un stand propriu cu miere şi alte produse specifice.
Nici anul acesta târgul nu a diferit prea mult faţă de anii precedenţi din punct de vedere al desfăşurării sale. Parcările din faţa şi spatele Casei Tineretului s-au dovedit neîncăpătoare, la fel şi aleile, în total fiind peste 130 de standuri, după cum ne-a precizat organizatorul evenimentului, Mihai Apostolescu, preşedintele Asociaţiei Apicole Valea Prahovei. Nu au lipsit nici concursurile, mai diversificate decât la ediţiile anterioare, premiile, mai consistente, prin contribuţia unor sponsori, dincolo de toate acestea, apicultorii având un loc de întâlnire în care puteau schimba impresii, dar şi achiziţiona tot felul de utilaje specifice.
Albinuţa Nina s-a plimbat printre participanţi, a fost cel mai fotografiat personaj al târgului, printre cei alături de care s-a fotografiat fiind şi reprezentanţii Şcolii Postliceale „Louis Pasteur”, care – la fel ca la precedentele ediţii – au testat gratuit glicemia și au măsurat tensiunea celor care au dorit. Și au fost mulți doritori.
Cei interesaţi de acest eveniment şi care nu au ajuns încă la târg trebuie să ştie că acesta va mai fi deschis încă două zile – sâmbătă şi duminică.
targul mierii 3 targul mierii 2 targul mierii 1 targul mierii 5 targul mierii 6 targul mierii 4 targul mierii 7

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *