Politica

Dragoş Pătran este candidatul PMP pentru funcţia de primar al comunei Proviţa de Sus

Provita-de-susDragoş Pătran este învăţător la Şcoala Gimnazială „Mitropolit Pimen Georgescu” din Proviţa de Sus şi este consilier local în funcţie, fiind ales pe listele PDL. Astăzi s-a decis să se înscrie în PMP şi chiar şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al comunei Proviţa de Sus, din partea PMP. „Domnul Dragoş Pătran a decis să se înscrie astăzi în PMP părăsind organizaţia PNL pentru că nu se mai putea asocia, ca şi alţi consilieri, cu stilul şi imaginea actualului primar. De altfel, Dragoş Pătran va fi şi candidatul nostru pentru funcţia de primar al comunei Proviţa de Sus, considerând că are calităţile necesare pentru a îndeplini cu succes o astfel de funcţie de mare responsabilitate şi de înaltă ţinută”, ne-a declarat Adrian Piţigoi, şeful Colegiului 2 din partea PMP.
Dragoş Pătran va împlini în această vară 41 de ani şi are gânduri mari de dezvoltare pentru comuna Proviţa de Sus, acesta fiind motivul declarat pentru care a intrat în politică, apoi în Consiliul Local, iar acum îşi doreşte funcţia de primar al acestei localităţi cu un uriaş potenţial.

2 Comments

  1. Iubesc Câmpina! says:

    Ce frumos ne minte domnul Pițigoi!
    Dragoș Pătran a fost crescut de primărița Cosmoiu. De fiecare dată când Pătran a trădat partidul (și au fost destule cazuri), Cosmoiu l-a iertat. Acum, când nu s-a mai regăsit pe lista de consilieri locali, Dragos Pătran …. hop nu se mai regăsește în partid. Câți bani s-au pierdut la Provița de sus din cauza lui Pătran, domnule Pițigoi? Două proiecte cu fonduri nerambursabile s-au dus de gârlă pentru că Pătran a vrut să îi tragă scaunul celei care l-a crescut și făcut consilier.
    Așa că, domnule Pițigoi, nu ne mai mințiți!

  2. Dragos Patran says:

    Stimate, domnule sau doamna, prieten sau prietena cu primarita Cosmoiu.Daca tot comentati, asa sub anonimat, ar fi frumos si de bun simt sa spuneti adevarul. Cum probabil, d-voastra ati crescut pe langa primarita mai sus amintita si v-ati hranit ani de zile, prejudiciind bugetul local, si cum prietenii se aseamana, nu am pretentii la adevar si bun simt….Adevarul este, cunoscut si de opinia publica, ca nu eu am fost crescut de aceasta femeie, mama mea este o persoana deosebita, nu …, inca in functie…spre nesansa provitenilor. Cand madam,a devenit primar, in 2004, eu aveam 6 ani de experienta in administratie, cu studii in domeniu. Eu trebuia sa plec dupa primul an lucrat cu prietena d-voastra,cand am vazut ce-i poate mintea, dar nu am vrut,am plecat in 2008, dar nici nu am facut ce dorea, adica sa nu respect legea… Incurcati lucrurile , eu am fost de la varsta de 20 de ani in PD, apoi acesta a devenit PDL si apoi PNL de unde am fost exclus de organizatia PNL Provita de Sus, de cei 5 membrii plus presedinta in functie, si cu ajutorul dragei ei bune prietene, madam Paraschiv Rodica, defuntul prefect….., devenita istorie….cam ultimul ei sprijin…Doamna a fost in toate…partidele, stiti bine …a ajuns in PDL, in 2009, pentru ca doar acolo nu fusese. Eu nu aveam cum sa ma mai regasesc pe o lista de consilieri in frunte cu Elena Cosmoiu, pentru ca deja e prea mult ca sa mai fie si suportabil… Minunatele proiecte despre care vorbiti, sunt cunoscute deja de Camera de Conturi Prahova, DNA -Serviciul Teritorial Ploiesti si Parchetul de pe langa Judecatoria Campina…Sa-i lasam pe ei sa se pronunte….si mai vorbim….,daca sau dus pe rau(sau garla cum va pricepeti d-voastra) sau dna d-voastra va avea mari probleme. Scaunele pe care am stat pana acum, au fost obtinute prin competenta, scaunul despre care vorbiti, e prea uzat sa mi-l doresc, dar daca voi ajunge in functie, voi cumpara din fonduri proprii un scaun, unul modest, nu asa mare si din piele cumpart din fondurile ….de pe garla….Asa ca domnule Iubesc Campina, nu mai mintiti….dl Pitigoi, un om de valoare, a spus adevarul si poate iubeste Provita, la fel ca si noi, provicenii.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *