PMP şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale în prezenţa lui Traian Băsescu

Categorie: Politica 17 aprilie 2016

lansare PMP Pitigoi DSC_0057Complexul „Pădurea Verde” de la Păuleşti a fost sâmbătă după-amiază gazda lansării candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile locale. La eveniment a fost prezent însuşi preşedintele PMP, Traian Băsescu, alături de care s-au mai aflat prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu şi secretarul general Dorel Onaca.
Au fost prezentaţi cei 104 candidaţi ai PMP pentru toate localităţile prahovene, în frunte cu Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova şi candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar al municipiului Ploieşti, şi s-au rostit discursuri. Inclusiv Adrian Ioan Piţigoi, candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului Câmpina, a ţinut un discurs mobilizator, în care a spus câteva cuvinte despre Câmpina, despre programul pe care îl va propune câmpinenilor şi a încheiat menţionând că municipiul Câmpina este înfrăţit cu localitatea Cimişlia, din Republica Moldova, şi le solicită tuturor candidaţilor PMP să includă în programul lor electoral înfrăţirea cu diverse localităţi din Republica Moldova pentru realizarea parteneriatului pentru ţară propus de Traian Băsescu.
Cel mai aşteptat discurs al lansării a fost cel al preşedintelui Traian Băsescu. A mizat din nou pe Constituţie, prezentând mai multe drepturi cetăţeneşti care intră în atribuţiile administraţiei locale, inclusiv dreptul la muncă, dreptul la educaţie, dreptul la sănătate, exemplificând în fiecare caz, în stilu-i caracteristic, în ce fel poate un primar sau Consiliul Local să îndeplinească dezideratele Constituţiei. Apoi, ca-n vremurile bune, Băsescu a făcut o baie de mulţime în mijlocul candidaţilor, membrilor şi simpatizanţilor PMP.
lansare PMP Basescu DSC_0078 lansare PMP Bozianu DSC_0037 lansare PMP DSC_0035 lansare PMP DSC_0052 lansare PMP Prahova

2 comentarii to “PMP şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale în prezenţa lui Traian Băsescu”


 1. Frank Ion says:

  Cu sloganul de campanie;”Pa ei pa mama lor”,Inainteeeeeeeeeeeeeee Va ordona piratul Base. Succesuri multe si mai vedem.

 2. Frank Ion, taci... says:

  Da-i … dreptul sa scrie si te vei cruci…ptiu, …!Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE