Administratie publica

Două „pachete” de străzi din Valea Doftanei vor intra în proces de modernizare

Ion Manea Valea DoftaneiÎn următoarele zile, la Primăria Valea Doftanei vor fi semnate contractele de execuție pentru modernizarea mai multor străzi. Este vorba despre două „pachete” de străzi, pentru care au fost organizate licitații în vederea realizării lucrărilor. Primul „pachet” este format din străzile Republicii, Constituției, Muzicanților, Floare de Colț, Calea Trăisteniului, Calea Brașovului, Setul, Crăițelor și Ghimpoasei, în total 16.790 mp de carosabil. Valoarea estimată a contractului este de 3,37 milioane lei. Cel de-al doilea „pachet” este format din străzile Ion Luca Caragiale, Gaterului și Brădesei, cu o suprafață carosabilă totală de 9.094 mp și o valoare estimată a contractului de 1,45 milioane lei. 
„Pentru 2016 avem o listă foarte lungă de investiții, cele mai importante fiind cele legate de infrastructura localității. Noi am pregătit încă de anul trecut documentația necesară, iar la începutul anului am demarat procedura de achiziție publică. Urmează acum să semnăm contractele de execuție, apoi să înceapă lucrările. O altă investiție la care țin foarte multe și pe care o vom demara în curând este reabilitarea celor două cămine culturale din comună – cel de la Teșila și cel de la Trăisteni”, ne-a declarat primarul comunei Valea Doftanei, Ion Manea.
Acesta a mai spus că, în ultimii ani, rezolvarea problemelor de infrastructură a reprezentat o prioritate pentru administrația locală din Valea Doftanei. „Vrem să continuăm modernizarea comunei, avem multe proiecte și avem pregătită o echipă foarte bună pentru Consiliul Local, mă refer la echipa de consilieri a PSD, oameni care cunosc problemele localității și care au soluții pentru rezolvarea lor”, a mai declarat Ion Manea, primar în funcție și candidat la CL Valea Doftanei pe lista PSD.
Valea Doftanei centru

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *