Publicitate electorală

Echipa PSD Valea Doftanei, întâlnire cu electoratul

PSD Valea DoftaneiEchipa de candidați PSD la Consiliul Local Valea Doftanei s-a întâlnit cu o parte a electoratului din comună pentru a le prezenta locuitorilor proiectele cele mai importante privind dezvoltarea localității. La întâlnire au fost prezenți vicepreședintele Organizației Județene – Mihaela Voicilă și coordonatorul campaniei electorale a PSD Prahova pentru alegerile locale – Emanoil Savin.
„Avem mai multe proiecte pentru comună, unele noi, altele începute și pe care dorim să le continuăm. Totuși, unul dintre cele mai importante proiecte, pentru care am făcut numeroase demersuri în mandatul care se apropie de final, este cel privind realizarea drumului național Câmpina – Valea Doftanei – Săcele. Din punctul meu de vedere, acest drum reprezintă cheia dezvoltării localității noastre. Sunt bucuros să pot spune acum că, la nivelul CNADNR, sunt aproape finalizate procedurile de achiziție publică, iar după finalizarea licitației și semnarea contractului vor începe lucrările”, a declarat primarul comunei Valea Doftanei, Ion Manea, care ocupă primul loc pe lista PSD pentru Consiliul Local la alegerile din 5 iunie. CNADNR a preluat drumul județean 102I, cu o lungime de 42 km. După modernizare, noul drum va avea statut de drum național, se va numi DN1V și va prelua o parte din traficul de pe DN1.
PSD Valea Doftanei 2 PSD Valea Doftanei 3

Iată echipa PSD Valea Doftanei pentru Consiliul Local:
1. Ion Manea
2. Cristian Roşca
3. Dinu Clinci
4. Vasile Glesnea
5. Ionel Iordache
6. Cristian Cordoş
7. Elena Belu
8. Vasile Dedu
9. Aurelian Tocitu
10. Doru Ionel Piele
11. Ionel Emanoil Oceanu
12. Ionela Vasilica Simpetreanu
13. Iulian Herie
14. Alexandru Daniel Richea
15. Ion Comărniceanu
16. Ioan Bâtu
17. Ion Daisa
18. Petre Mosor
19. Ioan Comărniceanu

Pentru Primăria Valea Doftanei, PSD îl va susține pe candidatul independent Vasile Bâtu, profesor, fost director (timp de 13 ani) al liceului din comună.

1 Comment

  1. Elena Bitu says:

    Eu nu fac parte din nici un partid ,dar avand in vedere echipa de consilieri si primarul ,voi fi si eu si sotul meu alături de voi ! Baftă !!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *