Eveniment

Festivalul Cireșelor Bănești – Urleta 2016 va avea loc în al treilea week-end din iunie

FESTIVALUL CIRESELOR afis micLuna viitoare, în comuna Bănești, satul Urleta, va fi organizată cea de-a XII-a ediție a Festivalului Cireșelor, una dintre cele mai longevive manifestări de acest gen din județul Prahova. Festivalul este organizat de Primăria și Consiliul Local Bănești și, ca în fiecare an, pe scenă vor urca soliști cu mare priză la public. Public de toate vârstele. În prima zi a Festivalului Cireșelor, vor cânta îndrăgitele interprete de muzică populară Adriana Deaș, Elena Merișoreanu și Veta Biriș. Apoi se schimbă registrul, iar pe scenă vor urca Adda și Anna Lesko. Duminică, spectacolul începe cu Adriana Deaconu, urmată de Lorena, Lidia Buble, iar la final – Carla’s Dream, o formație din Republica Moldova, foarte în vogă acum, un grup anonim de vocaliști și compozitori, care cântă în română, rusă și engleză. Au fețele mascate, dar au și foarte mult talent. Festivalul Cireșelor 2016 este prezentat de solista de muzică populară Mihaela Coman.

2 Comments

 1. Ungureanu says:

  Felicitări domnului Primar Stoica!!

 2. Doina Ivan says:

  Buna ziua,
  Cu regret va spun, SA VA FIE RUSINE!
  Am venit special din Bucureti la acest festival, „Festivalul CIRESELOR” unde nu era nici urma de cireasa…in afara celor din afise.
  In schimb erau,mici,carnati,hamsii si nelipsitele manele. RUSINE!
  Chiar as vrea sa aud expicatia dumneavoastra, domnule primar, organizator…etc.
  Cum este posibil sa dedici unui fruct un festival si acel fruct sa lipseasca cu desavarsire???? este peste puterea mea, a noastra,pt. ca eram mai multi, de intelegere.
  Sa nu faceti la fel si cu festivalul Dulcetei de la Brebu, festivalul Cascavelei de la V.Doftanei. Ar fi mare pacat.
  Inchei cu un gust amar si repetandu-ma,SA VA FIE RUSINE!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *