Eveniment

La Valea Doftanei a fost sărbătorită Ziua Liceului Tehnologic „Carol I”

liceu valea doftanei 1Valea Doftanei are un singur liceu, care din anul 2011 poartă numele primului rege al României, Carol I. Tot de atunci, Ziua liceului este celebrată în preajma marii sărbători creştine a Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, în semn de omagiu adus Reginei Mamă Elena a României. liceu valea doftanei 2
liceu valea doftanei 3Festivitatea din acest an s-a desfăşurat pe terenul de sport al liceului, acolo unde directorul instituţiei – prof. Elena Pralea şi primarul comuna Valea Doftanei – Ion Manea au ţinut scurte alocuţiuni. De asemenea, s-au înmânat diplome de onoare celor care au contribuit în ultimii ani la dezvoltarea instituţiei şi a actului educaţional, iar administraţia locală a premiat elevii cu rezultate bune şi foarte bune la concursurile şi olimpiadele şcolare.
Una dintre personalităţile premiate de conducerea liceului a fost prof. Vasile Bâtu, cel care a condus această unitate de învăţământ din Valea Doftanei în perioadele 1999-2003 şi 2007-2013, fiind şi profesor de educaţie fizică aici de mai bine de 35 de ani. Practic, nu numai că în perioada sa liceul a primit actuala denumire, dar de mandatele de director ale lui Vasile Bâtu se leagă şi cele mai multe dintre lucrările de modernizare cu care liceul se mândreşte şi în prezent.
Sărbătoarea Zilei Liceului Tehnologic „Carol I” din Valea Doftanei s-a încheiat cu un scurt program artistic, susţinut de elevi din toate ciclurile de învăţământ ale acestei instituţii, precum şi cu vizionarea unui film documentar despre istoria şi evoluţia liceului.
liceu valea doftanei 4 liceu valea doftanei 5 liceu valea doftanei 6 liceu valea doftanei 7

1 Comment

  1. Andreea says:

    Cine i a dat nume liceului si de ce se numeste asa?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *