Publicitate electorală

Proiectele cu fonduri europene, o prioritate pentru Gheorghe Stoica, primarul comunei Băneşti

afis stoicaPentru Gheorghe Stoica, primarul comunei Băneşti, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, una dintre priorităţi o reprezintă proiectele cu fonduri europene.
„Pentru a asigura fondurile necesare investiţiilor am avut de ales între accesarea de fonduri europene sau finanţarea din bugetul local. Am ales fără ezitare varianta fondurilor europene şi chiar dacă au existat şi unele nemulţumiri legate de durata prelungită a acestor proiecte, la finalul mandatului 2012-2016 avem patru proiecte finalizate cu fonduri europene şi alte câteva proiecte aflate încă în derulare. Mai mult decât atât, în zilele următoare, ni se va returna suma de 1 milion lei, bani alocaţi din bugetul propriu pentru realizarea parcului fotovoltaic, bani care au fost deja direcţionaţi  către lucrările de reabilitare a drumurilor afectate de lucrările de canalizare desfăşurate într-un alt proiect european, gestionat de HidroPrahova. Dacă în urmă cu patru ani, atunci când am venit eu în Primăria Băneşti, nu era finalizat nici un proiect cu fonduri europene, astăzi avem finalizate proiecte în valoare de două milioane euro”, a declarat Gheorghe Stoica, primarul comunei Băneşti şi candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Băneşti.
De asemenea, trebuie amintit că în prezent în Băneşti se derulează două proiecte cu fonduri europene, obţinute de administraţia locală. Este vorba de un proiect în valoare de un milion de euro pentru asfaltarea unui număr de 23 de străzi şi un alt proiect în valoare de 500.000 euro pentru asfaltarea drumurilor agricole de pe teritoriul comunei Băneşti.

1 Comment

  1. Ungureanu says:

    Cel mai bun primar pe care l a avut Banestiul

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *