Scandal electoral la Valea Doftanei

Categorie: Electoral 30 mai 2016

vl doftaneiMiza alegerilor locale este mare în Valea Doftanei, mai ales după ce actualul primar Ion Manea s-a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. Lupta se întețește, tensiunea crește, iar zilele trecute s-a trecut la un nivel inacceptabil, după ce în plină noapte în curţile oamenilor au fost aruncate ziare, neasumate de nici un competitor electoral, ziare în care erau atacaţi candidaţii PNL. Interesant este că deşi fapta s-a petrecut în plină noapte, a doua zi, dis-de-dimineaţă, o publicaţie judeţeană prezenta „ştirea” invocând şi argumente prin care îl asociază pe actualul primar Ion Manea cu tot ceea ce s-a întâmplat.
La rândul său, edilul încă în funcţie, care ocupă şi prima poziţie pe lista pentru Consiliul Local din partea PSD, a depus o plângere la Poliţie, prin care solicită „identificarea persoanelor care au distribuit ziarul EcoRomânia din data de 26-27 mai, pe raza localităţii”. Ion Manea a mai precizat că doreşte din partea Poliţiei un răspuns şi în urma acuzelor apărute în presa judeţeană şi şi-a manifestat disponibilitatea de a pune la dispoziţia poliției înregistrările video de la propria locuinţă, unde a găsit mai multe ziare „EcoRomânia”.
Acum, este de urmărit în ce măsură poliţiştii din Valea Doftanei vor putea identifica autorii răspândirii acestor materiale neasumate şi cât de mult se vor implica în identificarea autorilor acestor fapte.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE