Toate școlile din Câmpina vor avea săli de sport moderne – este promisiunea făcută părinților de PMP Câmpina

Categorie: Publicitate electorală 22 mai 2016

Crina PopescuÎn urma cu aproape trei luni, Partidul Mişcarea Populară i-a întrebat pe câmpineni, prin intermediul unor chestionare, care consideră că sunt cele mai importante probleme ale comunității. S-au primit foarte multe răspunsuri, iar printre numeroasele probleme semnalate de cetățeni s-a numărat și cea a sălilor de sport de la unităţile de învăţământ din municipiu. În unele cazuri este vorba de inexistența unei săli de sport, iar în alte cazuri de spațiile improprii în care copiii desfășoară orele de educație fizică. Acum, respectând principiul latin „Mens sana in corpore sano”, liderii locali ai PMP consideră că trebuie acordată o mai mai mare atenție acestui subiect și trebuie găsite soluții pentru ca fiecare unitate de învățământ să aibă o sala de sport adecvată. Iată care este în prezent situația la școlile și liceele din Câmpina:
Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” – are propria sală de sport, dar aici se impune schimbarea suprafeței de joc
Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” – are o sală de sport care trebuie modernizată
Colegiul Tehnic Forestier – are sală de sport, dar ar trebui modernizată şi dotată
Colegiul Tehnic Energetic – are sală de sport
Liceul Tehnologic Mecanic – are sală de sport, dar ar avea nevoie de modernizare şi de dotări noi
Şcoala „Ion Câmpineanu” – nu are sală de sport, ar avea nevoie de o sală
Şcoala Centrală – are sală de sport
Şcoala nr. 3 Voila – nu are sală de sport
Şcoala „B.P. Hasdeu” – nu are sală de sport
Şcoala „Al. I. Cuza” – nu are sală de sport, a improvizat o sală pentru orele de educaţie fizică într-o fostă sală de clasă.

Pornind de la această situaţie, Crina Popescu (foto), avocat, candidat al PMP pentru Consiliul Local Câmpina, a declarat: „Este o problemă reală pe care ne-au semnalat-o oamenii şi pentru care noi avem soluţii. Considerăm că se impune construirea unor săli de sport noi pentru şcolile care nu au astfel de spaţii, precum şi modernizarea şi dotarea celor existente, astfel încât fiecare unitate de învăţământ să-şi poată desfăşura orele de educaţie fizică într-un cadru cât mai aproape de condiţiile europene. În mandatul care urmează, noi, reprezentanții PMP din administrația locală, vom face toate demersurile necesare pentru construirea de săli de sport şi modernizarea celor existente prin accesarea de fonduri europene, astfel încât, la finalul mandatului,  toate şcolile şi liceele câmpinene să aibă săli de sport la standarde europene. În plus, în Consiliul Local vom elabora un regulament clar, aplicabil tuturor acestor săli de sport, astfel încât acestea să poată fi puse la dispoziţia tuturor câmpinenilor!”

Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE