Candidaţii PMP din Prahova s-au întâlnit din nou cu Traian Băsescu

Categorie: Publicitate electorală 27 mai 2016

Basescu 2După ce a participat la finalul lunii aprilie la lansarea candidaţilor PMP la alegerile locale din 5 iunie, Traian Băsescu a revenit în Prahova pentru un nou mesaj de susţinere a candidaţilor acestei formaţiuni politice. Întâlnirea a avut loc la Palatul Culturii din Ploieşti, fostul preşedinte al României vorbindu-le aproximativ 40 de minute candidaţilor PMP la alegerile locale despre priorităţile viitorilor aleşi locali, dar şi despre segmentele de electorat cărora trebuie să li se adreseze în mod special.
Traian Băsescu a  insistat pe o serie de drepturi cetăţeneşti consfinţite de Constituţie şi pentru respectarea cărora autorităţile locale se implică mult prea puţin, exemplificând cu dreptul la sănătăte, la învăţătură şi atrăgând atenţia că procentul de astăzi de 20% abandon şcolar va însemna mâine un procent similar de români analfabeţi. Apoi, Băsescu le-a prezentat candidaţilor PMP cele trei categorii de electori cărora ar trebui să li se adreseze cu preponderenţă: „băsiştilor”, celor care au votat până acum cu PSD sau PNL, dar s-au săturat de corupţia şi minciunile acestora, dar şi românilor care i-au adus două mandate de preşedinte ale României.
Traian Băsescu a fost încadrat la prezidiu de preşedintele PMP Prahova şi candidatul partidului la funcţia de primar al municipiului Ploieşti, Cătălina Bozianu, şi de Ioan Adrian Piţigoi, candidatul la funcţia de primar al municipiului Câmpina, ocupantul primului loc pe lista pentru Consiliul Judeţean şi coordonatorul Colegiului 2.
Basescu 1 Basescu 3

Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE