Administratie publica

La Valea Doftanei se asfaltează 1,5 km de drum judeţean

valea doftanei 2În puţine localităţi din ţară se asfaltează în această perioadă. Şi nu pentru că este prea cald, ci pentru că e momentul în care are loc transferul de putere dintre foştii şi viitorii aleşi locali. Există şi unele excepții printre care se numără și Valea Doftanei, acolo unde astăzi se asfalta.
Ion-ManeaEste vorba de un sector de drum judeţean de 1,5 km, de pe DJ 101T, despre care actualul primar, Ion Manea (foto dreapta), a declarat: „Urmare a unei foarte bune colaborări cu Consiliul Judeţean, am reuşit în mandatul care se va încheia în câteva zile o serie de lucrări foarte importante pentru comunitatea noastră. Eu nu mă cramponez de o funcţie şi demonstrez oamenilor că lucrez până în ultima zi, considerând că este de datoria mea să fiu în slujba cetăţeanului, aşa cum am fost pe parcursul celor 4 ani de mandat. De altfel, în urma colaborării foarte bune cu Consiliul Judeţean am reuşit balastarea drumului DJ 102 I Valea Seacă – Valea Neagră (6 km) şi DJ 101T, în zona Crăiţe, tot 6 km. Lucrările de asfaltare de astăzi, pe DJ 101T, pe o lungime de 1,5 km se vor încheia astăzi, mâine cel mai târziu. Las în conturile Primăriei Valea Doftanei aproximativ 1 milion euro şi voi urmări, în calitate de cetățean, cum se vor cheltui aceşti bani şi cum vor fi continuate proiectele începute în mandatul meu. Printre altele, este vorba de începerea şi finalizarea lucrărilor la primele două pachete de străzi, pentru care s-a realizat deja procedura de achiziţie, precum şi realizarea acestei proceduri pentru cel de-al treilea pachet de străzi, în care sunt incluse Clăbucet, Trandafirilor şi altele”.
Vă reamintim că Ion Manea nu a mai candidat pentru un nou mandat de primar.

valea doftanei 3

3 Comments

  1. Elena says:

    Ma bucur enorm pentru realizările dv. Pe mai departe vedem ce vor face ceilalți care sant in noua conducere a primăriei !

  2. Iuliana C says:

    Bravo lor ! Succes si pe mai departe celor nou veniti !

  3. solutia finala says:

    1,5km?!?,va bateti joc de noi!Pai cati km sunt de la baza barajului pana in centru,ca sa nu mai zic pana la Traisteni?A ajuns milogul de roman sa se bucure si de un c….at ambalat frumos,important este sa fie gratis.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *