Ziua Tricolorului, sărbătorită la Câmpina împreună cu o delegaţie de peste Prut, de la Cimişlia

Categorie: Campina 26 iunie 2016

Campinaph 11Consilierul Marian Dulă insistă de mai multă vreme ca zona de „la Soldat”, la intersecţia B-dului Carol I cu B-dul Culturii să primească numele Piaţa Tricolorului, aşa cum se întâmplă şi în alte oraşe din ţară acolo unde este arborat drapelul naţional. A pledat din nou, şi astăzi, la ceremonia prilejuită de Ziua Drapelului, pentru ca piaţa în care s-a desfăşurat evenimentul să primească numele Piaţa Tricolorului.
Campinaph 9Evenimentul din această dimineaţă s-a bucurat de prezenţa unei delegaţii consistente din oraşul Cimişlia, oraş din Republica Moldova, înfrăţit cu municipiul Câmpina. Delegaţia a fost condusă de viceprimarul Sergiu Vârlan, iar pata de culoare au fost copii din Ansamblul Folcloric „Stejăreii”, în frumoase costume naţionale. Din partea Câmpinei, destul de puţine oficialităţi au fost prezente – primarul Horia Tiseanu, consilierii locali Monica Clinciu, Marian Dulă, Viorel Bondoc, Cătălin Minea, administratorul public Remus Bădulescu, mai mulţi directori şi şefi de servicii din Primăria Câmpina, comandantul interimar al Poliţiei Câmpina, Cornel Dăncescu, precum şi efective de la Şcoala de Poliţie şi ISU.

Campinaph 1 Campinaph 2 Campinaph 3 Campinaph 5 Campinaph 6 Campinaph 7 Campinaph 10

un comentariu to “Ziua Tricolorului, sărbătorită la Câmpina împreună cu o delegaţie de peste Prut, de la Cimişlia”


 1. codrut says:

  Cred ca la fel de bine ar putea fi denumita si Piata Uniunii Europene avand in vedere ca si steagul albastru cu 12 stelute este arborat acolo. Ba cred ca si steagul NATO este tot acolo. Piata NATO ar fi totusi un nume cam greu…Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE