Actualitate

Şcoala Sanitară „Dr. Dinu” – după 20 ani, povestea merge mai departe

dinu 1În anul 1996, Fundaţia „Dr. Dinu” prelua şcolarizarea cursanţilor de la colegiile medicale ale Universităţii Eurpopa-Ecor. Având o bază materială bună şi cadre didactice care s-au aplecat cu pasiune asupra îndrumării paşilor elevilor lor, Şcoala Sanitară „Dr. Dinu” a ajuns în această vară să sărbătorească 20 de ani de existenţă. Două decenii în care în fiecare an zeci de tineri au absolvit cursuri de asistent medical generalist sau asistent medical de farmacie.
dinu 2Aniversarea a coincis cu ceremonia de absolvire a promoţiei 2016 a acestei şcoli, totul petrecându-se în sala de festivităţi a Hotelului „Amana Inn”, în prezenţa dr. Adrian Dinu, directorul executiv al Fundaţiei „Dr. Dinu”, precum şi a conducerii şcolii – director Angelica Ivaşcu, director adjunct Corina Gheorghe.
În acelaşi timp, povestea celor 20 de ani merg mai departe, instituţia anunţând deja planul de şcolarizare pentru anul 2016-2017. este vorba de un total de 75 locuri, din care câte 25 locuri la specializările asistent medical generalist, asistent medical de farmacie şi asistent medical balneo-fizio-kinetoterapie şi recuperare. Înscrierile se fac până la 30 august 2016. Detalii se pot obţine la sediul din Strada Mărăşeşti, nr. 22, sau la numărul de telefon 0244.333.504.
dinu 3

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *