Social

La Poiana Câmpina s-a sărbătorit Ziua Comunei

Poiana 7Este deja o tradiţie la Poiana Câmpina ca în preajma zilei de 15 august să se sărbătorească Ziua Comunei, prilej nu numai pentru un spectacol, dar şi pentru premierea cuplurilor care în anul respectiv împlinesc 50 de ani de la căsătorie, precum şi a elevilor şi sportivilor cu rezultate deosebite.
Astfel, cuplurile Maria și Ion Geană, Elisabeta și Vasile Voinea, Constanța și Franț Dragomirescu, Maria și Ion Câlțan, Viorica și Nicolae Simion, Alexandrina și Ion Mihuț, Lucia și Gheorghe Olaru, Maria și Gheorghe Rădulescu, Rozalia și Constantin Șovăială, Maria și Constantin Vintiloiu au fost felicitate de primarul Alin Moldoveanu şi viceprimarul Sergiu Constanda, care le-au oferit sărbătoriţilor câte o diplomă, flori şi cadouri.
De asemenea, Daria Gabriela Mocanu (clasa a V-a), Bianca Roșu (clasa a V-a), Tudor Ion (clasa a VI-a), Eduard Marin (clasa a VII-a) și Alexandra Mocanu (clasa a VIII-a) – sunt elevii cu 10 pe linie de la Şcoala „Ion Mateescu” din Poiana Câmpina. Alături de ei a fost premiată o altă elevă a școlii cu rezultate deosebite la sport. Este vorba despre Andreea Lungu, atletă la Clubul Sportiv Școlar „Constantin Istrati” din Câmpina (coordonator – prof. Nicolae Pavel), campioană națională la aruncarea discului (juniori III) și medaliată la multe alte competiții sportive destinate juniorilor.
Nu în ultimul rând, pe scenă a urcat un alt atlet, Iulian Alexe, multiplu campion naţional şi câştigător a numeroase concursuri de alergare pe distanţe lungi, la categoria veterani, acesta primind din partea unui alt sportiv, primarul Alin Moldoveanu, titlul de „Cetăţean de onoare al comunei Poiana Câmpina”.
Sigur, dincolo de toate aceste momente frumoase şi emoţionante, în primul rând pentru cei care au urcat pe scenă, toată lumea a beneficiat de un spectacol susţinut de Ileana Ciuculete, Emilia Ghinescu, Anda Adam, Raoul, Axinte, Vali Vijelie şi alte surprize, una dintre acestea fiind prezentatoarea spectacolului – Adriana Bahmuţeanu.
Poiana 1 Poiana 2 Poiana 3 Poiana 4 Poiana 5 Poiana 6 Poiana 8 Poiana 9 Poiana 10 Poiana 11 Poiana 12 Poiana 13 Poiana 14 Poiana 15 Poiana 16 Poiana 17 Poiana 18 Poiana 19 Poiana 20

1 Comment

  1. Syl says:

    Bravo Primarului organizator….!!!!…Faptele frumoase vad ca nu se comenteaza…De ce oare ???…romanii sunt facuti doar sa palavrageasca la lucruri rele…La o activitate pozitiva ….nici un comentariu..Bravo inca odata Primarului din Poiana Campina care face ceva pentru alegatorii lui…Bravo…si la mai multe..!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *