Mai este o săptămână până la Câmpina – Open MTB

Categorie: Campina 26 august 2016

campina open mtb 2016

Sâmbătă, 3 septembrie 2016, are loc cea de-a cincea ediție a competiției de mountain biking Câmpina Open MTB – Race for autism. Fondurile strânse din taxele de participare vor fi utilizate de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului pentru proiecte dedicate copiilor cu autism. Competiția are anul acesta un nou traseu pentru adulți și juniori. Un parcurs de 21,5 km (tura scurtă) şi 43 km (tura dublă), la fel de frumos și de spectaculos ca cele de la edițiile anterioare. Concurenții interesați pot afla informații despre noul traseu pentru adulţi, precum si despre traseul pentru copii online pe 2016.campina-mtb.ro, acolo unde se mai primesc şi înscrieri până la 1 septembrie.
Cu fondurile strânse la ediția din2015 s-au realizat următoarele: curs de comunicare prin pictograme pentru părinți și profesioniști  din centrul de zi Sfânta Filofteia; tabără de 4 zile pentru 10 familii (copiii din centru și părinții acestora) care a inclus drumeţii, piscină, echitație şi vizită la grădina zoologică; campanie de susținere a cauzei autismului organizată sub forma unui concurs de desene în trei școli din Câmpina în cadrul căruia au fost implicați 157 de copii și 14 cadre didactice.  Desenele au fost expuse la Primăria Câmpina în luna aprilie timp de 2 săptămâni, iar cele mai bune au fost premiate.
Evenimentul din acest an nu ar fi fost posibil fără susținerea companiilor și sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Câmpina, Primăriei Cornu, Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva precum și al Poliției Rutiere, Locale și al Jandarmeriei.
Sponsorii principali sunt şi în acest an OMV Petrom și Lemet.
Susținători ai competiţiei din acest an sunt: Isostar, Bergenbier, Aqua Carpatica, Algida, Sport Guru, Rexona, Edenland, BikeXpert, Shimano, Ideal, AMBIKE – Ambulanța de biciclete, Soceram, Mystery Rooms Escape Bucureşti, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, Diverta, Fablab, Filsam, Hotel Seva, Floricon, Camelbak, BGS, Hervis și Cora.
Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) activează încă din 1991, în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de boli  cronice și la risc de excludere socială. Activitățile Fundatiei Romanian Angel Appeal cuprind furnizarea de servicii medicale, psihologice și sociale, dezvoltarea de cursuri de instruire, studii și cercetări, campanii și programe de advocacy, în colaborare cu autorități guvernamentale, companii, organizații neguvernamentale și persoane fizice. De 8 ani, Fundația RAA a devenit o importantă voce în sprijinul copiilor și persoanelor cu autism.
Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA. Printre activitățile asociației se numără organizarea de manifestații publice și organizarea oricărui tip de acțiune care poate îmbunătăți percepția publică cu privire la autism.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • PUBLICITATE