Actualitate

Primăria Câmpina va realiza o expertiză pentru evaluarea stadionului „Rafinăriei”

campina stadionul rafinarieiUnul dintre activele scoase la vânzare de administratorul judiciar al Rafinăriei „Steaua Română” din Câmpina este stadionul, aflat în apropierea Casei Tineretului. Având o suprafaţă de 28.795 mp, terenul pe care se află stadionul „Rafinăriei” a fost evaluat la 1.646.699 euro, o valoare uriaşă, cu atât mai mult cu cât – potrivit legii – nici un eventual cumpărător nu îi va putea schimba destinţia de bază sportivă.
În aceste condiţii, în dorinţa de a prelua stadionul, dar la un preţ acceptabil, reprezentanţii Primăriei Câmpina, prin secretarul Paul Moldoveanu, s-au întâlnit cu administratorul judiciar al Rafinăriei. „Am avut o discuţie cu administratorul judiciar al Rafinăriei şi le-am solicitat să realizăm pe cheltuiala noastră a evaluare a stadionului, pentru a vedea şi o altă opinie privind valoarea terenului. Deja am comandat această evaluare şi în funcţie de valoarea care va rezulta şi dacă veţi da un acord de principiu, vom putea demara discuţiile pentru achiziţionarea de către municipalitate a stadionului”, a afirmat secretarul Paul Moldoveanu.

1 Comment

  1. Roman Roman says:

    Ok,inca un meci de fotbal intre D-l Tiseanu si D-l Dragomir asteptam cu interes ce se mai barfeste prin cotloanele Primariei.Ce atata interes fata de un „mort” ce a bagat in buzunarele patronilor munti de bani iar acum cersesc mila populatiei.Stadionul trebuie donat orasului fara alte pretentii sau sa donam bani precum Cumintenia Campinei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *