Actualitate

Poliţiştii câmpineni au dat 33 de amenzi în 5 ore

campina masina politieIeri, 22 septembrie, în intervalul orar 15.00 – 20.00, poliţiştii câmpineni din cadrul Biroului Rutier au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii cauzelor generatoare de accidente, respectiv a abaterilor săvârşite de conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză. În cele 5 ore, poliţiştii câmpineni au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, din care 21 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.750 lei.
De asemenea, cu o zi înainte, poliţiştii câmpineni au identificat pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu un băbrat în vârstă de 50 de ani, din comuna Proviţa de Sus, care efectua cu autoturismul propriu transport ilegal de persoane, contra cost, pe ruta Câmpina – Proviţa de Sus. Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de utilizate a autovehiculului (prin reţinerea plăcuţelor cu numerele de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare) pentru o perioadă de 6 luni.

1 Comment

  1. Roman Roman says:

    Prea putin pentru debandada din oras,chiar nu se poate diminua CLAXONATUL in zona Pietei unde vin toti disperatii ce vor sa treaca ca avionul ,locuitorii zonei trebuioe sa suporte zgomote infernale produse de claxoane si motocicletele smecherilor.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *