Poliţiştii câmpineni au dat 33 de amenzi în 5 ore

Categorie: Campina 23 septembrie 2016

campina masina politie Poliţiştii câmpineni au dat 33 de amenzi în 5 oreIeri, 22 septembrie, în intervalul orar 15.00 – 20.00, poliţiştii câmpineni din cadrul Biroului Rutier au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii cauzelor generatoare de accidente, respectiv a abaterilor săvârşite de conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză. În cele 5 ore, poliţiştii câmpineni au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, din care 21 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.750 lei.
De asemenea, cu o zi înainte, poliţiştii câmpineni au identificat pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu un băbrat în vârstă de 50 de ani, din comuna Proviţa de Sus, care efectua cu autoturismul propriu transport ilegal de persoane, contra cost, pe ruta Câmpina – Proviţa de Sus. Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de utilizate a autovehiculului (prin reţinerea plăcuţelor cu numerele de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare) pentru o perioadă de 6 luni.

un comentariu to “Poliţiştii câmpineni au dat 33 de amenzi în 5 ore”


 1. Roman Roman spune:

  Prea putin pentru debandada din oras,chiar nu se poate diminua CLAXONATUL in zona Pietei unde vin toti disperatii ce vor sa treaca ca avionul ,locuitorii zonei trebuioe sa suporte zgomote infernale produse de claxoane si motocicletele smecherilor.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  3

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Libell 1

  1

  Reclama-centrale-2x-GIF

 • PUBLICITATE

  Reclama mica 1

 • PUBLICITATE

  Anunt spatii

  Prevo distribution nou