Pro şi contra „limbilor” de trotuar apărute în Câmpina

Categorie: Campina 1 septembrie 2016

campina trotuare prelungite 1 Pro şi contra „limbilor” de trotuar apărute în CâmpinaPrelungirea trotuarelor până în mijlocul unor intersecţii a generat vii discuţii şi în Consiliul Local, existând argumente pro şi contra. Reamintim că este vorba de „limbile” de trotuar din intersecţiile Bulevardului Carol I cu străzile Henri Coandă şi Maramureş.
Trei dintre consilierii PSD au avut puncte de vedere pe marginea acestui subiect. Constantin Cândea: „În Planul de Mobilitate Urbană nu scrie nicăieri de crearea unor noi locuri de parcare în mijlocul intersecţiilor, prin prelungirea trotuarelor. Am argumente clare că aceste prelungiri ale trotuarelor prezintă un risc major de accidente”. Andrei Duran: „Nu sunt semnalizate corespunzător aceste prelungiri ale trotuarelor şi, cel puţin la intersecţia din zona Policlinicii, ştiu mai multe persoane care deja au intrat cu maşinile peste aceste prelungiri ale trotuarului”. Ion Dragomir: „V-aţi făcut de râs cu această născocire. Peste 20.000 de oameni râd de ce aţi făcut, pentru că nu s-a mai văzut nicăieri aşa ceva!”
campina trotuare prelungite 2 Pro şi contra „limbilor” de trotuar apărute în CâmpinaHoria Tiseanu a redirecţionat atacurile la adresa sa către viceprimarul Piţigoi, spunând că „nu eu am fost cel care s-a ocupat de această problemă”. În cele din urmă, Adrian Piţigoi a explicat: „Subiectul a fost discutat în Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Câmpina, apoi s-a obţinut avizul de la Poliţia Rutieră şi s-a executat lucrarea. Cel mai important lucru este că am obţinut 14 locuri de parcare, nu sunt toate marcate, pentru că s-a terminat vopseaua şi doar după realizarea marcajelor şi semnalizarea acestor prelungiri se va finaliza recepţia lucrării”.

un comentariu to “Pro şi contra „limbilor” de trotuar apărute în Câmpina”


 1. Bogdan spune:

  Nu stiu de ce, dar am avut o presimtire ca aici e mana ‘teligentului de viceprimar. Mizeriile alea ar trebui sa dispara cat mai repede, nu de alta, dar mi-e teama ca cei care trec prin orasul nostru vor fi usor confuzi…”bai, unde dracu suntem, in Campina sau in Caracal?”

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF