Actualitate

Restricţiile de circulaţie pe Calea Doftanei se prelungesc până pe 8 septembrie

campina calea doftaneiPe 26 iulie, Primăria Câmpina anunţa restricţii de circulaţie pe Calea Doftanei până pe 1 septembrie, restricţii cauzate de lucrările de reabilitare a conductei de apă pe segmentul cuprins între intersecţiile cu străzile BP Hasdeu şi Ecaterina Teodoroiu. A trecut termenul de 1 septembrie, fără ca lucrările să fie finalizate, astfel că Primăria Câmpina s-a văzut nevoită să prelungească termenul iniţial cu încă o săptămână. Adică, până pe 8 septembrie.
Primăria Câmpina le cere scuze participanților la trafic și locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat și unele inconveniente inevitabile și le adresează rugămintea să se conformeze restricțiilor de trafic.
Vă reamintim că pe Calea Doftanei se lucrează la reabilitarea conductei de aducțiune, conductei de transport și rețelelor de distribuție apă potabilă. Lucrarea face parte dintr-un program mai amplu, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și finanțat astfel: 61,53% – de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, 19,24% de la bugetul local și 19,23% de la bugetul de stat. Pentru Câmpina, valoarea totală a investiției este de 3,43 milioane lei, fără TVA.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *