Dezvoltarea abilităților antreprenoriale, scopul unui nou proiect european derulat de Zamolxes

Categorie: Social 20 aprilie 2017

Fundaţia Zamolxes derulează, în intervalele 23-29 aprilie şi 15-22 mai 2017, proiectul intitulat “BeEcoEntrepreneur”, care se va desfășura la Câmpina şi la Poronin (Polonia). La mobilitatea desfășurată în Câmpina vor participa 40 de tineri din cinci ţări: România, Bulgaria, Lituania, Polonia şi Slovacia. Proiectul este finanţat prin Programul Erasmus Plus al Comisiei Europene. La Câmpina, locațiile pentru derularea proiectului sunt Pensiunea Bavaria şi Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes.

Scopul proiectului este de a combina interesul tinerilor în domeniul mediului cu activitățile de dezvoltare a abilităților antreprenoriale. Obiectivul principal al proiectului este creșterea gradului de conștientizare față de dezvoltarea sustenabila. Prin obiectivul stabilit se vor furniza cunoștințe despre valori și atitudini aliniate cu dezvoltarea sustenabilă și prin aceasta se va mări sensivitatea ecologică a participanților și a comunităților locale.
În cadrul proiectului se vor organiza două mobilități de tineret, în România și Polonia, care vor avea ca temă dezvoltarea sustenabilă și eco antreprenoriatul. Proiectul creează oportunități pentru tineri aflați în situații dificile de viață (în cazul nostru – în situații financiare dificile, șomeri și/sau provenind din mediul rural) și susține solidaritatea și toleranța, ajutând la dizolvarea stereotipurilor și a prejudecăților.
Mai multe informaţii despre proiect puteţi obţine pe adresa de e-mail office@zamolxes.ro

Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF