Politica

Consilierii PSD de la Câmpina NU votează proiecte inițiate în baza unei ordonanțe date de șeful lor de partid, premierul Ciolacu

În cei trei ani ai acestui mandat, cei trei consilieri PSD de la Câmpina și-au făcut un obicei de a NU vota, sub diverse pretexte, proiectele de dezvoltare a orașului, inițiate de primarul Alin Moldoveanu.

Dacă până acum câteva luni s-a putut considera că așa înțeleg ei bătălia politică, de la instalarea Guvernului Ciolacu, președintele la nivel național al PSD, consilierii locali ai PSD (Andrei Duran – foto, Livia Lupu și Horațiu Zăgan) se pun singuri într-o situație pe care cu greu ar putea explica-o șefilor lor politici. Astfel, mai multe dintre proiectele inițiate de primarul Alin Moldoveanu nu au fost votate favorabil de consilierii PSD, cu toate că proiectele erau generate de ordonanța nr. 64 a Guvernului Ciolacu, prin care se stabilea modificarea contractelor de execuție prin introducerea unei formule de ajustare a valorii contractului, utilizându-se indici de creștere a prețului atât a materialelor de construcții, cât și de manoperă, indici publicați de Institutul Național de Statistică.
Prin diverse tertipuri, consilierii PSD NU votează în favoarea acestor proiecte generate de ordonanța dată de șeful lor politic. Fie votează împotriva proiectelor, fie se abțin, sau atunci când ședințele sunt de îndată, ori nu participă, ori nu au semnal.
Toată lumea știe că PSD este un partid mare și probabil are și un foarte bun compartiment de monitorizare a activității consilierilor locali. Oare ce spune liderul național al PSD, cel care a dat această ordonanță, că într-un oraș din România, colegii săi de partid votează împotriva proiectelor legate de această ordonanță, votează împotriva proiectelor de dezvoltare a acelei localități, doar pentru că acele proiecte sunt inițiate de un primar care nu este din partidul lor?!

2 Comments

  1. A.G says:

    Toți acești consilieri in frunte cu primar și viceprimar vor dispărea.Daca in viitorul legislativ vor fi 3 din actuala formulă.Cu câți mai mulți înscriși în CL și la primărie cu atat șansele sunt egale….eu îmi doresc nici pe Dna Nistor nici pe Moldoveanu și Dumitrache .Vreau tineri care din păcate nu sunt interesati

  2. A.G says:

    Apropos,Moldoveanu am înțeles că intră în Parlament și preda ștafeta.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *